Geçen Haftadan En Dikkat Çeken 7 Başlık

13 Nisan 2015 – 19 Nisan 2015 EN ÇOK OKUNAN VE PAYLAŞILAN 7 BAŞLIK


1) Kansere yenik düşen bir hekimden Hayat Dersi

kansere yenik düşen hekimUşak’ta uzun yıllardır diş hekimliği yapan Dr. Tolga Aydın iki yıldır tedavi gördüğü lenf kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Dr. Tolga Aydın’ın ölmeden önce kanserle ilgili duygularını belirttiği yazısı.


2) İki Doktor: “Bir Sene Yokuz”

dünyalıyızİki meslektaşımız sevgili Cenk Ercan ve Çağla Cenker işe bir sene ara verip dünyayı geziyorlar. Ücretsiz yıllık izin alarak bu bir yılı dünyayı keşfederek geçirecekler.


3) 30 Fotoğraf ile Şehidimiz Op. Dr. Ersin ARSLAN

ARSLAN-ailesiyle-20Senden geriye bu fotoğraflar kaldı Ersin; Yüzündeki o güzel tebessümün kaldı, anacığının acılı yüreği kaldı, eşinin yalnızlığı kaldı ve biz, senin bıçak darbelerini her daim sırtında taşıyacak meslektaşların kaldı.


4) Erkeğin Gebelik Testi Pozitif Çıkarsa

erkeğin gebelik teti pozitifHikaye şöyle adamın birisi (nedense) eğlence için gebelik testi yapar ve sonucu pozitif çıkınca bunu reddit’te paylaşır. Paylaşımı gören birisi kendisine kanser taraması yapmasını söyler. Bunu dikkate alan adam doktora gider ve testis kanseri olduğunu öğrenir.


5) Hakkında suç duyurusunda bulunulan Canan Karatay için karar çıktı!

karatay-cananTürkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği’nin “Hamilelikte diyabet testi yapmak zararlı” diyen Prof. Dr. Canan Karatay için yaptığı suç duyurusuna takipsizlik verildi.


6) DEVLETİN TELEVİZYONU TRT1’DE DOKTORA KİN VE NEFRET YAYINI!

TRT 1 DOKTORLARI HEDEF GÖSTERDİ18 Nisan 2015 Cumartesi akşamı Devletin Televizyon Kanalı olan TRT1’de Ersin Düzen’in sunduğu Stadyum adlı programda resmen bir rezalet yaşandı!


7) Ünlü profesörün sır dolu ölümü

IMG_0445Akşam ilaç almak için Kuzguncuk’taki evinden çıkan Prof. Dr. Işıl Berat Barlan, otomobiliyle kaza yaptı, olaydan yara almadan kurtuldu ve yürüyerek olay yerinden uzaklaştı. Barlan’ın cesedi sabah Üsküdar sahilinde bulundu.


 

 
@doktorlarsitesi

Yorum bırakın