Parasız hizmet verecek (lösev) hastane için ruhsat verilmiyor..

Sağlık Bakanlığı Lösev’in bitirdiği hasteneye ruhsat vermiyor. Nedeni ise “zaten yeteri kadar hastanemiz var, hasta sayısı da bini geçmez, ona da bakanlık hastaneleri yeter. Gerekirse de biz daha iyisini yapacak güce sahibiz.” diyerek ruhsat vermiyor. Kanser daire başkanının yaptığı açıklamalar ise daha vahim ve yaralayıcı!

Senin hastanelerinin ne kadar donanımsız olduğunu bilmeyen yok, sokağa çıkıp söyleşi yapsak, desek ki ; devlet hastanelerine güveniyor musunuz ? 100 kişiye sorulsa bu soru en az, 80 kişi hayır cevabını verecek. Hani sosyal falanda değilsin devlet hastanesi sayısından daha fazla özel hastane var memlekette, peki tüm bunları göz önüne aldığımızda hala ortaya konan bu tavır neden ? Destek olunması gerekirken yok merdiven aralığı 1.20cm olacakken 1.10 olmuş diye ruhsat vermemek neden? İnsan hayret ediyor.

Nedir bu kompleksin sebebi?
İnsanlar küçük büyük bağış yaptı. Ünlü ünsüz herkes katkıda bulundu.
Yahu yıllardır yapmadın, sallamadın devlet olarak! Bırak insanlar ülkesi için faydalı bir şeyler yapsınlar. Ayrıca bu vakıf kaç canı kurtardı! Bunlar göz ardı edilemez.
Sizden kanseri öğrenecek değiliz kafasını mı yaşıyorsunuz anlamıyorum ki..

İmar planına aykırı iş yapıyorlar diyen arkadaşlara da öyle örnekler verebilirim ki, bu deve de kulak kalır.Yarın eşiniz dostunuz ananız babanız kardeşiniz ya da siz kanser olduğunuzda ki bunun garantisi yok, yine imar planına aykırı işler yapılıyor diyecek misiniz?

Yorum bırakın