Şehit Annesi Notu ile Gönülleri Fetheden Doktordan Tüm Türkiye’ye Yeni Mesaj

Tekrar Selamun Aleyküm..
Nerden başlayayım ne yazayım bilemiyorum .Mesajlara yetişemiyorum, arayanlara yetişemiyorum…Hastanenin santralini kitleyen vatanımın güzel insanları, sesimle hüngür hüngür olan babalarım, abilerim, annelerim, ablalarım, kardeşlerim hepsi ama hepsi …
Hastanemin santralcisi en son kendi aradı ve “hocam özür dilerim ama herkes telefonunuzu istiyor ne yapayım nereye bağlayayım bu telefonları bana bir şey deyin Allah rızası için ” dediğinde dondum kaldım ….önce onu soktuğum sıkıntıdan ötürü helallik istedim ve protokolse başhekimliğe bağla, gazeteci ise doktor odasına bağla, vatandaş ise direkt cebime bağla deyip kapattık..Arayıp ulaşamayanlar olmuştur muhakkak. İnternetten bakıp numarayı çevirme emeğiniz var ya işte kaç dakikaysa Allah’ım o emeğiniz için sizden gani gani razı olsun…öyle değerli ki ne desem boş, yalvarıyorum hakkınızı helal edin bana nolur!


Hiç bir haberimi izlemedim izleyenlerden dönüşler ileyim şu an. Mümkün olduğunca mesaj ve yorumlara dönmeye çalışıyorum sadece. Basından ricamdır, kırmamaya çalıştım elimden geldiğince, ilacın bile fazlası toksik azı yetersizdir dozunda kararında kalalım. Haberin ilk kaynağı “doktorlarsitesi.net” olmakla birlikte haberi yapan da Mahir Atala isimli kardeşimdir. Ona ve diğer hepsine teşekkür ederim haklarını helal etsinler.


Elhamdülillah Allah ol dedi oldu da ben sizin güzel yüreklerinizi tattım ve bu tadı son nefesime kadar unutamam. Bu benim yaklaşan en güzel doğum günü hediyemdir. Ömrünüz sizler gibi güzel olsun. Hepinizin ayrı ayrı ellerinden öperim. Ayriyeten Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörüme, Tıp Fakültesi Dekanıma, Hastane Başhekimime, İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanıma, tüm hocalarıma, ekip arkadaşlarıma, hemşirelerime, hizmetlilerime kantincime santralcime kadar desteklerini sırtımdan eksik etmedikleri için çok teşekkür ederim.

İzninizle bir not düşmek istiyorum, yeryüzünde sağlık camiasında olup da insanlara höt! diyecek birinin olduğunu düşünmüyorum düşünmek de istemiyorum. Hele benim ekip arkadaşlarım, çalışanlarım, beyaz meleklerim rektöründen tutun da hizmetlisine kadar burada bunu yapacak bir zat yoktur. Benimle çalışmış, çalışan, çalışacak, çalışmayacak olan tüm ekip arkadaşlarımın yüreğinden öpüyorum…ben o notu “başta kendime (unutmayayım diye !), sonra diğer hasta yakınları en son da çalışanlarıma “rica” mahiyetinde yazdım..olur da bilmeden, istemeden, farkında olmadan (her insanın yapabileceği gibi) boşluğumuza denk gelir de günaha gireriz de o hesabı nasıl öderiz diye Allah korkumdan yazdım. Yanlış anlaşılırsa çok üzülürüm….Keşke imkanım olsaydı da saraylarda yatırıp tedavisini verebilseydim..Evet o farklı o özel çünkü onun doğurduğu bugün sen bu like’ları yapasın, bu tweet’leri atasın diye paramparça oldu. Bende farklıdır, sizleri bilemem…Bizim gayemiz dua almaktır. Lakin ben hiç düşünmemiştim ki bunu yaparken lokalizasyonunu vermeyeceğim bir şehrin bir zırhlı aracın içinden “çatışma devam ediyor ama ben biliyorum ki bana bir şey olursa sen benim annemi kollarsın, Allah razı olsun” mesajının bana ulaşacağını…İşte bu mesaj benim tüm yorgunluğumu amortilemiştir. İstemeden de olsa kalbini kırdıklarım varsa özür dilerim haklarını helal etsinler.

Rabbim şer gecelerimizi hayr sabahlara eriştirsin. En büyük duamdır ki kanlı ellerin sahiplerinin de yüreğine Rabbim kendi geniş sevgisinden bir damlanın milyonda birini de olsa versin…
Allah’ım vatanıma, milletime, devletime zeval vermesin(amin) .
Öyle güzel seviyorsunuz ki! Atan kalbi korkutuyorsunuz…Mevlam mahçup etmesin (amin) .
Niyet “hayr” akibet “hayr” olduktan sonra Allah korur hocam merak etmeyin.
Ve son cümlem olsun: Dedem Fatih dağdan gemiler yürüttü, ben hiç bir şey yapamadım!

Dr.Ayşenur HOŞ / TOKAT / TRABZON
Twitter: https://twitter.com/aysenurdr
Instagram: https://instagram.com/draysenur/
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004391629183

şehit annesidir öf bile demeyin

İlgili haberler:

Hasta Dosyasına Not: Şehit Annesidir Bir “Öf” Bile Demeyiniz

Türkiye’nin konuştuğu o Not önce Doktorlarsitesi’nde Ardından Tüm Ulusal Basında

Türkiyenin Konuştuğu Notun Sahibi Doktor İle Özel Röportaj-VİDEO

dr ayşenur hoş

 

Şehit Annesi Notu ile Gönülleri Fetheden Doktordan Tüm Türkiye’ye Yeni Mesaj” üzerine 2 yorum

  1. Bu yazıyı yazan Dr. AYŞENUR Hanımın ve o yatakta yatan Şehit Annesi Annemin ben elini ayağını öperim. İşte budur, bu yazıyı meydana getiren iç duygular ve hisler oluşup birde kuranla bağlana biliniyorsa, işte hal böyle ise bu Türk milleti yenilemezdir. Bu yazı beni çok ağlattı.

    Beğen

  2. Demek ki ne oluyor, halkımız gerçekten yüreği ile iş kotaran ve empati yeteneğini konuşturan doktora sahip çıkıyor, onurlandırıyor. Dr. Ayşegül hanımın bu insani tarafına hasret kalmış bir halkın tepkisini iyi anlamalı doktorlar ve doktor adayları. hastalarına samimi ve insani davranan kim olursa olsun hem bu dünyada hem de öte dünyada karşılığını görecek. ben hak ettiğimi görmüyorum diyenlere söylenecek söz lütfen bu olayın kritiğini yapınız demek geliyor içimden.

    Beğen

Yorum bırakın