25. Uluslararası Tıp Bilimleri Öğrenci Kongresi 13-15 Mayıs Tarihlerinde Gerçekleşecek!

İstanbul Tıp Fakültesi Öğrenci Bilimsel Araştırma Kulübü adına, 25inci Uluslararası Tıp Bilimleri Öğrenci Kongresi (IMSSC)’nin 13-15 Mayıs 2016’da İstanbul Tıp Fakültesi’nde gerçekleştirileceğini bildirmekten gurur duyarız.
Kayıtlarımız açıldı. Erken kayıt avantajlarından faydalanmak için son gün 1 Mart. IMSSC, dünyanın her yanından öğrencilerin biraraya gelip bilimsel çalışmalarını ve fikirlerini paylaştığı 3 günlük bir kongredir.

 

  • Bilimsel ve Sosyal Programdan Bazı Örnekler:

13-15 Mayıs 2016 İstanbul Tıp Fakültesi’nde düzenlenecek 25inci Uluslararası Tıp Bilimleri Öğrenci Kongresi’ne kendisinin geliştirmiş olduğu cerrahi yöntem ile tıp tarihine geçmiş değerli Prof.Dr.Yeşim Erbil hocamız katılarak sunumuyla kongremizi onurlandıracaktır.

İTF ÖBAK dünyada bir ilk olarak başladığı uluslararası tıp öğrenci kongresi serüvenine 13-15 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek 25th IMSSC ile devam etmekten gurur duyar!
İkinci konuğumuz DNA onarımı üzerine yoğunlaştığı çalışmalarıyla takip ettiğimiz Prof Dr Bruce Demple!
Kendisi “The Biochemical and Cellular Impact of Oxidative DNA Damage: Diverse Pathways for a Complex Array of Lesions” başlıklı sunumuyla aramızda olacak.

Prof. Dr. Can Baykal, 13-15 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Tıp Fakültesinde gerçekleştireceğimiz 25. Uluslararası Tıp Öğrencileri Araştırma Kongresinde aramızda yer alacak. Prof. Dr. Can Baykal İstanbul Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı başkanı olarak görevine devam etmekte ve bu sıralardan yetişmiş olan Hulusi Behçet’in ardından ismini alanındaki çalışmalarıyla tüm dünyaya duyurmaktadır. Siz de değerli hocalarımızın yer alacağı kongremize katılarak deneyimlerinizi artırabilir, farklı bakış açıları kazanabilirsiniz. Unutmayın çalışma özetlerinizi göndermeniz için son tarih 14 Şubat. Aktif ve pasif kayıtlarınızıimsscistanbul.com adresinden yapabilirsiniz.

Kongremizin ilk gününde bilimsel programımızın ardından yemeğimizi boğaz turu eşliğinde teknemizde yiyoruz ve dolu dolu geçecek sosyal programımızın kapılarını aralıyoruz. Erken kayıt avantajlarından yararlanmayı unutmayın. Son gün 1 Mart.

 

Daha fazla bilgi edinmek ve kaydolmak için, lütfen sitemizi ziyaret edin.

imsscistanbul.com
Sizleri aramızda görmeyi umuyoruz!
Organizasyon Komitesi
25th IMSSC

 

Yorum bırakın