Sosyal medyanın gündemine oturan hikaye: Doğum gününde çöpçü ile buluşmak istedi!

Çocukların doğum günü istekleri her zaman sürprizlerle doludur. Kimisi pahalı bir oyuncakister, kimisi Disneyland’a gitmeyi. Ancak bazı çocuklar gerçekten çok özel hislerle doğuyorlar ve onların talepleri oldukça şaşırtıcı olabiliyor. ABD’de küçük bir kız doğum gününde öyle biriyle buluşmak istedi ki…

ABD’de yaşayan Brooklyn isimli küçük kız, beklenmeyen bir doğum günü istediğinde bulundu. Oyuncak istenmesi beklenirken, o herkesi şaşırttı ve mahallenin çöpçüsüyle buluşmak istediğini söyledi. Nedeni ise oldukça dokunaklıydı.

GÜLER YÜZLÜ ÇÖPÇÜ ADAM

Geçtiğimiz yılın her Perşembe günü,  Delvar isimli görevli, çöp kamyonu ile tüm mahallenin atıklarını toplamaya geliyordu. Brooklyn her zaman sabırla kamyonun evlerinin önüne gelmesini bekliyor ve sonunda annesi ile birlikte Delvar ile buluşuyordu. Küçük Brooklyn onu,’’Müthiş gülen çöpçü adamımız’’ olarak tanımlıyordu.

5718bdca18c773696ce53884

DOĞUM GÜNÜ ÇÖP TOPLAMA GÜNÜNE DENK GELDİ

Küçük Brooklyn’in doğum günü, çöplerin toplandığı gün olan perşembeye denk geldi ve olanlar oldu.  Her perşembe olduğu gibi bugünde onu bekleyecekti.  Elinde pastası ile evinin önünde beklemeye koyulan küçük kız, doğum gününü çok sevdiği çöpçü adam ile kutlamayı başardı. Annesi güler yüzü ve arkadaş canlısı olması sebebiyle Delvar’a teşekkürlerini sundu ve onun kızı için ne kadar büyük bir anlam taşıdığından bahsetti.  Bu durumun karşılıklı olduğunu belirten çöpçü Delvar, her perşembe gözlerinin küçük kızı aradığını söyledi. Delvar ve Brooklyn arasındaki sevgi bağı sosyal medyada günün insan hikayesi olarak öne çıktı.

2

3 4

kaynak: Hürriyet

Yorum bırakın