Sağlık Bakanlığı’ndan Tabip Odası Başkanı’na Dava!

PKK’nın eylemine destek veren ve terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’a övgüler düzen İstanbul Tabip Odası Başkanı Selçuk Erez’in açıklamaları yargıya taşındı. Sağlık Bakanlığı Tabip Odası Yönetim Kurulu’nun görevden alınması için dava açtı.

Sağlık Bakanlığı, terör örgütü lideri Abdullah Öcalan için yapılan açlık grevine destek veren, İstanbul Tabip Odası Başkanı Selçuk Erez’in açıklamalarını yargıya taşıdı.

Bakanlık Tabip Odası Yönetim Kurulu’nun görevden alınması için dava açtı. Ayrıca Erez hakkında İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı “Selçuk Erez’in, Türkiye’nin toprak bütünlüğü ve milli birliğimiz ile ilgili hiçbir kaygı duymadığı; ancak Türkiye Cumhuriyeti Devletini bölmek için terör eylemleri yapan, masum insanların canına kasteden, terör örgütü PKK ve onun yandaşı kimi kurum ve kişiler için kaygı duyduğu çok açıktır” denildi. Bakanlık Tabip Odası kurullarını Erez’in sözlerine karşı çıkmayarak zımnen desteklemek ve fiile ortak olmakla suçladı.

Selçuk Erez, Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan için yapılan açlık grevine destek vererek, Dicle Haber Ajansı’na verdiği demeçte “Kürt halkının temsilcisi Apo’dur” ifadelerini kullanmıştı.

ulusalkanal.com.tr

Yorum bırakın