‘Hastaneyi Tararım’ diyen Saldırgan Belediyedeki İşinden Atıldı!

Hemşireye saldıran saldırgan çalıştığı belediyeden atıldı.

asya gülbahar üzgül ismini Türkiye artık şiddet ile ve ettiği küfürler ile tehditler ile anıyor. İstanbul Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir hemşireye ve güvenlik görevlilerine uyguladığı şiddet ile Türkiye’nin gündemine gelen Üsküdar Belediyesi Sosyal Hizmet Müdürlüğü çalışanı asya gülbahar üzgül adlı kadın, saldırı görüntülerinin yayınlanmasının ardından çalıştığı belediye tarafından soruşturuldu ve soruşturma neticesi belediye tarafından işinden atıldığı şeklinde duyuruldu.

asya-gulbahar-uzgul-adli-saldirgan

“Hastaneyi tararım” diye tehditler savuran, küfürler yağdıran hasta yakını asya gülbahar üzgül’ün video görüntülerinin yayılmasından sonra özellikle sosyal medya üzerinden büyük tepkiler gelmişti. Ana haber bültenlerine de konu olan olayın ardından Üsküdar Belediye saldırgan hakkında soruşturma açıldığını resmi twitter hesabından duyurdu. Olaydan bir gün sonra boynuna taktığı boyunluk ile show tv ekranlarında mağduru oynayan saldırganın pişkinliği ve bu numarası tutmadı, Üsküdar Belediyesi bugün yaptığı açıklamada ilgili saldırganın belediye ile tüm ilişiğinin kesildiğini duyurdu. Belediyenin resmi twitter hesabından paylaşılan bu açıklamayı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de resmi hesabından retweetledi.

Sağlık çalışanları başta olmak üzere tüm vatandaşlar belediyeye bu tutumu dolayısıyla teşekkür etti.

Saldırıya maruz kalan hemşire de asya gülbahar üzgül adlı saldırgandan şikayetçi oldu. Olayla ilgili adli soruşturma ise halen devam ediyor.

uskudar-belediyesi

 

 

 

Yorum bırakın