Sivil Toplum Kuruluşlarına DoktorlarSitesi.NET’ten Tam Destek

Sağlık alanında faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşlarının katılımına açık yarışmaya katılın, 2017 senesi içerisinde faaliyetlerinizi tüm Türkiye’ye duyuralım.

Türkiye’nin erişim ve etkileşim gücü en yüksek platformlarından olan, sağlık kategorisinin açık ara lideri DoktorlarSitesi.Net, sosyal medyadaki varlığına bir anlam daha katmak için sağlık alanında faaliyet gösteren 3 sivil toplum kuruluşuna 2017 senesi boyunca özel bir tanıtım desteği sunma kararı aldı.

Sosyal medyayı çok etkin olarak kullanan DoktorlarSitesi.NET’in Facebook sayfası 1,2 milyon hayrana, Instagram’da 110 bin takipçiye ve Twitter’da 25 bin takipçiye hitap ediyor. Her ay bu kanallar aracılığıyla ortalama 50 milyon kişiye erişim sağlıyor.

KATILIM VE SÜREÇ

Destek olunacak sivil toplum kuruluşlarının belirlenmesi için düzenlenecek proje yarışmasına katılım için kuruluşun sağlık alanında faaliyet gösteriyor olması yeterli. Kurumunuz vakıf, uzmanlık derneği ve hasta – hasta yakınları derneği olabilir.

Sağlık alanında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu iseniz yarışmaya katılım için yapmanız gerekenler çok basit. Kuruluşun var oluş amacını, faaliyetlerini ve geleceğe dair planlarını içeren üç bölümden oluşan kısa tanıtım metninizi [email protected] adresine “LimitsizDestekSTK” konu başlığı ile bize ulaştırarak yarışmaya katılabilirsiniz.

OYLAMA VE SONUÇ

30 Mart 2017 tarihine kadar katılım metni gönderen sivil toplum kuruluşları yarışmaya katılmış sayılacak. Yarışma puanlama üzerinden sıralama usulü yapılacak. Puanlar sayfa takipçilerinin payı %50 ve DoktorlarSitesi.Net payı %50 olacak şekilde 100 üzerinden hesaplanacak. Facebook takipçilerinin sivil toplum kuruluşlarını puanlaması için bir aylık süre tanınacak ve 30 Nisan tarihinde ilk üçe giren kuruluşlar ilan edilecek. Yarışma sürecini doktorlarsitesi.net/LimitsizDestekSTK  adresinden takip edebilirsiniz.

Yarışmaya son katılım tarihi 30 Mart’tır. İlk üçe giren sivil toplum kuruluşlarına 2017 boyunca tüm sosyal medya kanalları ile tamamen ücretsiz tanıtım desteği sağlanacaktır. Bu desteği sizlerin oluşturduğu içerikleri DoktorlarSitesi.NET sosyal medya kanallarında paylaşarak vereceğiz.

Katılım için son tarih: 30 Mart
Oylama için son tarihi: 29 Nisan
İleteşim: [email protected]

Yorum bırakın