Boomsocial, Türkiye’nin En Çok takip edilen “Sağlık Sayfası”‘nı Açıkladı

Bağımsız sosyal medya veri ve analizleri üreten ölçümlemeler yapan Boomsocial Sağlık Sektörünün en çok takip edilen facebook sayfalarını listeledi. 

Yapılan analiz ve verilere göre hem hayran sayısında hem de etkileşim ve erişim sayısında DoktorlarSitesi.NET (DSN) açık ara listenin birinci sırasında yer aldı. Sosyal medyada Tıp ve Sağlık Gündemi’nin tartışmasız lideri ve sağlık çalışanlarının en büyük ve güçlü sesi olan DoktorlarSitesi.NET sektörün lokomotifi olarak bu başarısını ödüllerle de taçlandırıyor; geçtiğimiz günlerde tüm tıp fakültesi öğrencilerinin oyları ve Türk Tıp Öğrencileri Birliği organizasyonuyla üçüncü kez ‘Yılın En İyi Sağlık Sitesi’ de seçildi.

Yönetim ekibi “‘Değer paylaşır’ sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolda aldığımız sorumluluğun farkındayız, halkımıza en iyi ve doğru bilgiyi aktarmaya gayret ediyor, sağlık çalışanlarımızın iyi ve kötü gününde her daim yanında oluyor, sosyal medyada her alanda insanlarımıza ulaşmak için büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışıyoruz. Bu emeklerimizin karşılığını böylesi ödüllerle, sıralamalarla almak bizleri mutlu etmekte, iyi bir şeyler üretmek ve yapmak adına daha da teşvik etmektedir. Takip eden destek olan herkese teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Türkiye’nin en çok takip edilen Sağlık Sayfaları Sıralaması

2016 yılı sonunda Dijital Sağlık İletişim alanına öncülük eden Social Touch‘la ortaklık yapan DoktorlarSitesi.NET ilk kurumsal iş birliğini de gerçekleştirmiş oldu.

Paylaşımlarının yanında sosyal farkındalık ve sorumluluk projeleri ile de dikkat çeken DoktorlarSitesi.NET son olarak sağlık alanındaki sivil toplum kuruluşlarına yönelik bir çalışma gerçekleştirdi.

“Sağlık alanında faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşlarının katılımına açık yarışmaya katılın, 2017 senesi içerisinde faaliyetlerinizi tüm Türkiye’ye duyuralım.”

Detaylı bilgi için tıklayınız

 

 

 

Yorum bırakın