26-29 Nisan Bilim ve Eğlence Etkinliğine Davetlisiniz

Güzel memleketimizde, akıl ve bilimin hak ettiği ilgiyi görmemesi bir yana, itilip kakılmasına gönlü razı olmayan çoğu hekim, büyük bir arkadaş grubu olarak konuşa konuşa, bu yolu bulduk. “Aklın Yolu Düşünce Topluluğu” diye bir isim altında toplandık.

Okuduk, tartıştık, davetli konuşmacı bulup dinledik. Ve şimdi de, Antalya’da Cam Piramit’te 26-29 Nisan tarihinde yapılacak Bilim Fuarı’nda stand açıyoruz. Galileo’dan, Tesla ve Darwin’e kadar birçok bilim insanının adeta bir kahramanlık öyküsü olan yaşamlarını; sulu boya resim, karikatür, tiyatral canlandırma, infografi, panoforum ve interaktif sunumlar ile anlatacağız. Birkaç aydır büyük bir heyecan ve dikkatle çalışıyoruz. Emeğimizin, toplumda karşılık bulması en büyük dileğimiz. Bulmasa da dert değil. Azimle bunu anlatma kararlılığımız var.

Toplulukta kimler var diyorsanız , ekibimiz şöyle: Prof Dr Akın Yıldız, Dr. Okan Cinemre, Dr. Adnan İş, Prof. Dr. Hilmi Uysal, Dr. Cengaver Dorak, Dr. Filiz Kaymakçı Dr. İbrahim Ezdar, Dr. Demir Özek, Dr. Safa Özkızıltan, Dr. Mustafa Kunt, Müh.Orkun Karataş ve Dr. Serdar Çeliktaş. Bu çarşamba başlayıp cumartesi günü de dahil olmak üzere saat 18:00’e kadar açık olacak fuara herkesi ve özellikle ortaokul ve lise çağındaki çocuklarınızla tüm aileleri bekliyoruz…

https://www.aklinyolu.gen.tr/

Yorum bırakın