Ağrı’da Şiddete Uğrayan Ölümle Tehdit Edilen Doktorun Sosyal Medya Çağrısı!

DSN- AĞRI Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde devlet hizmeti yükümlülüğü ile atanan (mecburi hizmet) ve acil serviste görevli Dr. Ece G. şiddete uğradı üstüne de ölümle tehdit edildi.

Nöbetinin normal bitiminden 1 saat sonrasına kadar dahi görevine devam eden doktor, bir hastayı ilgili başka bir doktora yönlendirdiği için şiddete uğradı ve ölümle tehdit edildi.

Bu durumdan duyduğu rahatsızlığı da sosyal medyada paylaşan Dr. Ece can güvenliğim yok diyerek yetkililerden yardım çağrısında bulundu.

Twitterdan bu olaya destek olan ve serzenişte bulunan sağlık çalışanları, Sağlıkta şiddet zanlılarının gerekli cezaları almadığını, defalarca bu tür saldırganların tutuklu yargılanacağı Sağlık Bakanlığı’nın en üst yetkili makamlarınca açıklanmasına rağmen uygulanmadığı, yıllardır sağlıkta şiddete doktorları kurban verdiklerini ve ne zaman gerçekten önlem alınacağını merakla bekledikleri ile ilgili yorumlar yaptı.

Şiddete uğrayan, ölümle tehdit edilen Doktor Ece de saldırganın serbest bırakılacağı nedeniyle “CAN GÜVENLİĞİM YOK, BURADAN DA DUYURUYORUM” çağrısında ve yardım talebinde bulundu.

https://twitter.com/humanaffection/status/949539763836653568

Ağrı’da Şiddete Uğrayan Ölümle Tehdit Edilen Doktorun Sosyal Medya Çağrısı!” üzerine bir yorum

  1. Bütün şiddet uygulayanların hepsi tutuklu yargılanmalı ve şiddet mutlak surette hapsen tazyik cezası ile cezalandırılmalı. Yoksa bu şiddet aile de, hastanede , işte , sokakta sonlandırılması imkansızdır. Meclistekiler acaba kendileri de şiddete meyilli olduklarından mı, oy kaygısından mı bu konuda yasal eksiklik varsa gidermezler.

    Beğen

Yorum bırakın