“Hayalimdeki Robot” Teknoloji Meraklısı Çocuklar İçin Yeni Bir Proje

Çocukların teknolojiye ilgisini artırmayı amaçlayan, DoktorlarSitesi.Net‘in de iletişim sponsoru olduğu 72 şehirden 2000 çocuğun Hayalindeki Robotu videolarla anlatarak katıldığı #HayalimdekiRobot projesi devam ediyor.

Eğitim ve bilişim camiasından internet gönüllüleri tarafından hayata geçirilen ve kar amacı gütmeyen bu projenin hedefi çocukların teknolojiye, geleceğe ve hayallerine olan ilgisini güçlü tutmak. Çocuklar bu projeye hayallerindeki robotu anlattıkları ve 30-60 saniye süren videolar ile dahil olmaktadır.

Gönderilen videolar YouTube kanalında listeleniyor

Hayalimdeki Robot projesinde çocuk bayramının ilk kabul edildiği yıl olan 1927’ye atfen 1927 farklı çocuğa ulaşmak amaçlanmaktadır. Gönderilen videolar Hayalimdeki Robot YouTube kanalında şehir şehir listeleniyor.

Videolar tamamlandığında sponsor görüşmeleri yapılarak 23 Nisan’da çekilişle dağıtılmak üzere kitap, robot seti gibi hediyeler alınacağını ve teknoloji meraklısı çocuklara ulaştırılacağını dile getiren proje koordinatörü Buğra AYAN tüm ödemelerin şeffaf bir şekilde web sitesinde yayınlanacağını belirtti.

Şimdiye kadar 40’a yakın şehre sponsor olunan projeye, çocuklara 23 Nisan’da gönderilecek hediyelere sizler de sponsor olabilirsiniz. Sponsorluk ücreti 1 şehir için 100 TL olarak belirlenmiş ve her şehir için en fazla 3 sponsorluk kabul ediliyor. Hayalimdeki Robot Projesi web sitesi anasayfasında yer alan Türkiye haritasından bir şehrin üzerine geldiğinizde şimdiye kadar sponsor olanları görebilir, tıkladığınızda da o şehirden yollayan videolarına ulaşabilirsiniz.

Katılmak isteyen tüm gönüllüler buradaki Sponsorluk Formunu doldurarak talep oluşturabilirler.

Detaylar: www.hayalimdekirobot.com
Koordinatör
Buğra Ayan
Sponsorluk formu: http://buff.ly/2kbVWzN

Yorum bırakın