30 Fotoğraf ile Şehidimiz Op. Dr. Ersin ARSLAN

Op. Dr. Ersin Arslan, 14 Mart 1982 Gaziantep doğumlu bir göğüs cerrahı idi. Henüz mesleğinin başında 30 yaşında iken cani bir hasta yakını tarafından 17 Nisan 2012’de görevi başında sırtından vahşice bıçaklanarak öldürüldü.

Halen sağlıkta şiddete çözüm bulamayan, bulmak için de pek çaba sarfetmeyen yöneticiler ve idareciler bu fotoğraflara iyi baksın! “Bazı doktorlar da hak ediyor” diyen insan müsveddeleri bu fotoğraflara iyi baksın, sağlıkta şiddet uygulayanları hala daha elini kolunu sallatarak topluma salan tutuklu dahi yargılamayan adalet iyi baksın, en küçük fırsatta doktorları çarmıha geren medya iyi baksın, sağlıkta şiddeti körükleyen açıklamalarda bulunanlar iyi baksın, hastalar iyi baksın, hasta yakınları iyi baksın, meslektaşlarımız iyi baksın, bugünün tıp öğrencileri iyi baksın, hemşiresi ebesi att’si tüm sağlık çalışanları bu fotoğraflara iyi baksın…

 

Senden geriye bu fotoğraflar kaldı Ersin; Yüzündeki o güzel tebessümün kaldı, anacığının acılı yüreği kaldı, eşinin yalnızlığı kaldı ve biz, senin bıçak darbelerini her daim sırtında taşıyacak meslektaşların kaldı .

Allah’ın rahmeti üzerine olsun yiğidim, ruhun şad mekanın cennet olsun şehidim…

Saygı ve sevgi ile …
@doktorlarsitesi


???????????????????????????????????????????????

ailesiyle3 Arkaşlarıyla-Dr-Ersin-ARSLAN9 ???????????? ARSLAN-ailesiyle-17 ARSLAN-ailesiyle-20
CIMG0265 CIMG0523 Dr-Ersin-ARSLAN-ailesiyle-14 ?????????? e13 ??????????????????????????????? ???????????? ???????????? ???????????? ???????????? ???????????? ?????????? ???????????? ??????????????????????????????? ???????????? ???????????? ???????????? ???????????? ???????????? ??????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? uzmanlığı..

30 Fotoğraf ile Şehidimiz Op. Dr. Ersin ARSLAN” üzerine 3 yorum

  1. insan hayatı bukadar basit mi Gaziantepli olarak utanıyorum böyle bir cani insanı barındırdığımız için Başımızsağolsun

    Beğen

Yorum bırakın