YETMEZ AMA EVET! 112 PERSONELİNE SALDIRAN ADEM BOZKURT’A 4 YIL 2 AY HAPİS CEZASI!

İZMİR’in Karabağlar İlçesi’nde, market işleten Adem Bozkurt, kalp krizi geçiren Hüseyin Yavuz’a ilk müdahaleyi yapıp ambulansa alan sağlık görevlileri Metin Buhurcu ve Korkmaz Hangün’ü, işyerinin şemsiye ve tentesine çarptıkları gerekçesiyle çıkan tartışmada dövüp, hakaret ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılandığı davada toplam 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Hakkında ‘taksirle ölüme sebebiyet vermek’ suçundan savcılık soruşturması devam eden Adem Bozkurt, ‘Kamu görevi nedeniyle vücutta kemik kırığı oluşturacak şekilde kasten yaralama suçundan ise 2 ila 5 yıl arasında hapis cezası istemiyle İzmir 19’uncu Asliye Ceza Mahkemesi’nde tutuksuz yargılandığı davada ise suçlu bulundu. Yapılan son duruşmaya, tutuksuz yargılanan sanık Adem Bozkurt ve tarafların avukatları katıldı. 19’uncu Asliye Ceza Mahkemesi hakimi İbrahim Duran, Adem Korkmaz’ı “Kamu malına zarar verme, kasten yaralama ve hakaret” suçlarından toplam 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme ayrıca müşteki sanık Korkmaz Hangün’ü de Adem Bozkurt’a karşı “Kasten yaralama” suçundan 50 gün hapis karşılığı 1000 lira adli para cezasına çarptırıldı.

AKTİF HABER

Gördüğünüz gibi bazılarında VİCDAN bu kadar kalmış! Bi tarafta kalp krizi geçiren bir vatandaş diğer tarafta ambulans tentesine çarptı diye 112 personeline saldıran bir VİCDANSIZ! Allah ıslah etsin!

YETMEZ AMA EVET! 112 PERSONELİNE SALDIRAN ADEM BOZKURT’A 4 YIL 2 AY HAPİS CEZASI!” üzerine bir yorum

  1. Haberde dikkat çekici bir ayrıntının ki bu ayrıntı sağlık çalışanın aleyhine bir durudur,müşteki sanık olan korkmaz hangününde ceza almış olmasıdır.meslektaşımızın ne gibi bir kusuru bulunmaktadır dava ayrıntıları incelenmelidir.

    Beğen

Yorum bırakın