Geçen Hafta En Dikkat Çeken 7 Başlık

20-26 nisan haftası sitemiz 290bin ziyaretçi ve 380bin görüntüleme sayılarına ulaştı. Geçen hafta en çok dikkat çeken başlıklar ise şöyle:

1)Bu Fotoğraf Dünyayı Ağlattı

Hamile kaldıktan sonra kanser tedavisi gören ve bir göğsünü aldırmak zorunda kalan kadının doğum sonrası bebeğini emzirdiği o an görenleri gözyaşlarına boğuyor.

2)Ölmek Üzere Olan Birisinin “Ölecek miyim?” Sorusunu Dürüstçe Cevaplamak

Matthew’in “Ölecek miyim?” sorusuna dürüstçe cevap verilmesi gerektiği sonucuna nasıl vardığını ve ölmek üzere olan insanlardan edindiği 3 farklı gözlemin hikayeleri (video)

3)Dr Mehmet Öz Olayının İçyüzü

10 “doktorun” Columbia Üniversitesine Dr. Mehmet Öz’ün Üniversitedeki görevinden atılmasını talep eden bir dilekçe göndermesiyle ilgili Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu’nun yazısı.

4)Çocuğumun Cinsel İstismara Uğradığını Nasıl Anlarım?

Çocuğumun cinsel istismara uğradığını nasıl anlarım? Çocuğumu cinsel istismardan nasıl korurum? Nereye başvurmalıyım? sorularınızın cevabı.

5)Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi Hocasının İsyanı

Prof. D. Ali Fuat Kalyoncu’nun rektör atamamları ile ilgili Hürriyet yazarı Taha Akyol’a yazdığı mektup.

6)Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonu Olan Tıp Öğrencisi ile Özel Röportaj

Deniz Turan İsmiyeva.. O, sadece bir tıp fakültesi öğrencisi değil aynı zamanda Türkiye Vücut  Geliştirme ve Fitness Şampiyonu!

7)En Beğenilen 8 Emekçi Sağlık Çalışanı Kadın Fotoğrafı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısı ile DoktorlarSitesi.Net Facebook Sayfamıza #8mart8emek etiketi ile gönderilen ve takipçilerin en beğendiği 8 fotoğraf.

Yorum bırakın