Bursa’da haber alınamayan Hemşirenin hayatından Endişe ediliyor

Songül Hemşire’nin hayatından endişe ediliyor

“İşe gidiyorum” diye evden ayrılan Songül Kanal’ın ailesi, hayatından endişe ettikleri kızlarının bulunması için savcılığa başvurdu. Kızının arkadaşlarına, “Tanımadığım birisi beni rahatsız ediyor” dediğini söyleyen Saniye Kanal, “Cep telefonu kapalı olan, bizi aramayan yavrumun başına kötü bir olayın gelmesinden korkuyorum” dedi.

 

“İŞ ARKADAŞLARI EVE GELİNCE ANLAŞILDI”

Merkez Nilüfer İlçesi Fethiye Mahallesi’nde oturan Saniye ve Celal Kanal çiftinin üç çocuğunun en küçüğü olan Songül Kanal, özel bir hastanenin acil servisinde hemşire olarak çalışıyordu. Ailesiyle birlikte tüm sorunlarını paylaşan Songül Kanal, geçen pazartesi günü saat 16.00’da başlayacağı mesaisine gitmek için evden ayrıldı. Ailesi, işinde titiz olan kızlarının hastaneye gitmediğini, kendisine cep telefonu ile ulaşamayınca “Acaba hasta mı oldu” diyerek evlerine gelen çalışma arkadaşlarından öğrendiler. Kanal çifti, kızlarından gece boyunca haber alamayınca, ertesi gün cumhuriyet savcılığına giderek çocuklarının bulunması için başvuruda bulundu.

 

“SIRRA KADEM BASTI” 

Kızını cep telefonundan bir kişinin sürekli rahatsız ettiğini, bunu ise kaybolduktan sonra arkadaşlarından öğrendiğini söyleyen Saniye Kanal, “Songül bizimle arkadaş gibiydi. Özel konularını dahi bizimle paylaşırdı. Hiç bir problemi yoktu. Olsa zaten anlatırdı. O gün işe gitmek için gülerek evden ayrıldı. Ardından, sırra kadem bastı. Cep telefonu kapalı. Sosyal paylaşım sitesini kullanmıyor. Kızımın, sevgilisi ile kaçma ihtimali yok. Çünkü, eşyaları evde duruyor. Ayrıca, bu tür konuları bize söylediği zaman ailecek ona karşı çıkmayız. Aklımıza kötü olaylar geliyor. Bu da bizi rahatsız ediyor” dedi.

Baba Celal Kanal ise hayatından endişe etitği kızının bir an önce bulunmasını istedi.

Kaynak: Hürriyet

Yorum bırakın