Ve tıp fakültesi öğrencileri de isyan etti.. -6-

bizler kim miyiz ?bizler çocukluğunda beyaz onluge vurgun, bizler en deli dolu caglarinda hayalini kurduğu o onluk için çocukluğundan vazgecen , bizler liseli hayatini yasamak yerine beyaz onluk için ter döken, bizler sevdasi uğruna hayatlarini adamis tıp fakültesi ogrencileriyiz!

bizler kim miyiz?

bizler üniversite caginda her güne yeni eğlence ekleyen değil, her sabaha onkoloji hastalarinin çaresizliği, acil cerrahide hasta yakinlarinin endisesi, bir köse basinda yakinini kaybetmiş bir hasta yakininin yikilmisligiyla güne yenik başlayan tıp fakültesi ogrencileriyiz.

bizler kim miyiz?

her meslekte hatalarin olabileceginin farkinda, yapilacak her hatanin bedelinin olduğunun bilincinde ,ama hata yapma luksununde olmadigini bilen beşerleriz.

zira hatamiz insan canina eşdeğerdir bizler bunun bilincine en basinda ulasan hekim adaylariyiz.

bizler kim miyiz?

sadece sinav gecesi calismanin yetmedigi , saatlerini, günlerini , haftalarını, uykularini harcayan tibbiyelileriz. gayesi beyaz onluk içinde sagliga iyiliğe vesile olabilmek olan masum hayallerin sahibi.

bizler kim miyiz?

hayalleri peşinde bu kadar kosusturan , hayatlarini bu yola; iyilik yoluna, adayan , bir hastaya umut olmayı isteyen, bir yasama dokunabilmeyi hissetmek isteyen bir avuç iyilik peşinde mecnun olan insanlariz.

bizler kim miyiz?

hayalini kurup beyaz onluk içinde şifaya vesile olmayi hevesle beklerken, şifa dagitan ellerin beyaz önlüğünün kefen olduğunu gören tibbiyelileriz. kimisi zevk icin , kimisi yakını vefat ettiği icin , kimisi bilmem ne yüzünden … sonuç mu vefat eden bir can, geride yalniz bir es, acisi dağlar olan anne baba , daha hayata başlayamadan babasiz annesiz kalan güzel çocuklar…

bizler kim miyiz ?

günden güne hevesi kirilan, beyaz onlugum mu kefenim mi olacak ikileminde bogulan , amaci iyilik yapmakken , iyiliğine engel olunan, ” o kadar para aliyorsunuz ” lafsatasi altında herşey yapmayi mubah gordugunuz birer insan evlatlariyiz!

bizler kim miyiz?

yolumuz iyilik, hayallerimiz masum, hevesi kirilmis, yüreği yaralı, cokcada kirgin geleceğin doktor adaylariyiz. TABİ BEYAZ ONLUGUMUZ KEFENEMİZ OLMAZSA !!!

İstanbul Tıp Fakültesi dönem 2 öğrencisi

Yorum bırakın