Cinayetin perde arkası; ne yapmış ki diye soranlara– İNSANLIK YAPMIŞ

Türk Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı Erdoğan Çakmak, Doktor Kamil Furtun’un ölümünün Perde Arkasını açıkladı. Doktoru  öldüren kişinin hastanede hastane yönetiminin bilgisi dahilinde bir çalışanmış gibi davranıp, gezinen biri olduğunu öne süren Çakmak, “Bu kişi hastanede bir yıl önce bir memurun burnunu kırmıştı. İddiaya göre bu kişi, psikiyatrik ilaçları hastaneden alıp dışarıda satıyordu. Buna izin veren Samsun sağlık yönetimi ve Sağlık Bakanı özür dileyerek istifa etmelidir” dedi.

sehit

Sağlık Bakanlığı Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi’nde görevli Kamil Furtun,  İsmail isimli biri tarafından kurşunlanarak öldürüldü. Sağlık camiasını ayağa kaldıran ölümün nedeni ve perde arkası hakkında bugüne kadar hiçbir açıklama yapılmadı.

Türk Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı Erdoğan Çakmak, Doktor Kamil Furtun’un ölümünün Perde Arkasını açıkladı. Tutuklanan katil zanlısının Samsun’da bir siyasetçi tarafından, “İş bulunsun’ gerekçesiyle Sağlık Bakanlığı Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi Başhekimliği’ne yönlendirildiğini öne süren Çakmak, “Hastane başhekimliği bu kişiye ‘Seni işe alamayız’ diyor. Aynı kişi bi ara hastanenin kantin işletmesini almak istiyor. Ama olmuyor. Katilin hastanedeki bazı ilişkilerini kullanarak hastaneden kırmızı reçete kapsamındaki ilaçları alıp, piyasaya sattığı öne sürülüyor. Kişinin hastane içerisinde silahla gezdiği de konuşuluyor. Bir yıl önce de bir memurun burnunu kırıyor. Ancak resmi kayıtlara nedense yansıtılmıyor”

KAMİL HOCAMIZ SİLAHI ÇEKİNCE, “BEN İKNA EDERİM” DİYOR…

“Bu kişi son olarak bazı tetkiklerini yapan hastaları tarafından çok sevilen Kamil Hoca’nın odasına geliyor. Kamil hocanın yanında o sırada başka bir ilden gelen,  sigaraya karşı mücadele eden Yıldız Peşen hocamız da bulunuyor. Kişi aniden silahını çekiyor. Kamil hocamız ‘Tamam doktor hanım ben ikna edeceğim’ diyor. Ancak şahıs silahını ateşliyor. Daha sonra kaçmak isteyen Kamil hocanın elinden tutup bir odaya çekiyor. Orada üç el silah daha atıyor”

“Bu cinayette o kişiye hastanede silahla dolaşmasına, personeli rahatsız etmesine izin veren kim varsa suçludur. Hastanenin başhekimi, Samsun Genel Sekreteri ve Sağlık Bakanı istifa etmelidir. Bu göz göre göre bir cinayettir”

kaynak : MEDYASAĞLIK

Cinayetin perde arkası; ne yapmış ki diye soranlara– İNSANLIK YAPMIŞ” üzerine bir yorum

  1. tüm hastahanelerde sivil polis timlerinin görevlendirilmesini öneriyor ve bugibi şahısları teşhis ederek muayene dışında orada gezmeleri önlenebilir tüm rahmete kavuşmuş doktorlarımıza allahtan rahmet diliyorum.

    Beğen

Yorum bırakın