Lütfen sonuna kadar izleyin…Amerikan Paraziti! VİDEO

Çeviren      : Gültekin Metin
Hazırlayan : Hakan Çakmak

Amerikan paraziti

Kuzey Amerikada bir parazitin vücudunuzu kendi beslenme alanı olarak kullanacağını önce midenizi sonra da tüm sindirim sistemini kontrol altına alacağını vücudunuzu içten dışa yavaşça parçalarken, sizi aniden yiyecek aşermeye zorlayacağını kimse düşünemezdi.

Hükümetler sonunda New York ve Meksikada bununla uğraşmak ve durdurmak için ciddi tedbirler almayı kabul ettiler. Ama siz bunu izlerken çok geç kalınmış olabilir. Adım Craig Competer Whole Body Research International’da gıda bilimi direktörüyüm. Son 24 ayımı, biliminsanları ve doktorlardan oluşan ekibimle Amerikada 250 milyon kişiye bulaşmış bu paraziti durduracak bir yol arayarak geçirdim.

Belki de en korkunç şey, belirtilerin yavaşça ortaya çıkması, sizi tamamen ele geçirinceye kadar, ve tıbbı destek almaya zorlayana kadar, yorgunluğu, kilo almayı ve uykusuzluk gibi belirtileri anlayamıyoruz. Önümüzdeki bir kaç dakika size bulaşıp bulaşmadığını anlamak için yapabileceğiniz basit bir test göstereceğim.

Geri dönüşü olmayan bir hasar vermeden nasıl kurtulabiliriz?

Aynı zamanda hükümetin buna izin vererek nasıl çuvaladığını ifşa edeceğim, ve bunu düzeltmek için nasıl çabaladıklarını…

Yorum bırakın