Yemiyor, arada suyla gargara yapıyor..

Bize hiç bir yiyecek ve su verilmese hayatta kalmamız mümkün olurmuydu?

70 yılı aşkın süredir yemek yemediğini, su içmediğini söyleyen Hintli amca araştırmacıların merak konusu olmuş. Durumunu merak eden doktorlar tarafından hastanede gözlem altına alınmış..
Daha da şok edici olan şey bu Hintli amcanın Sağlığının mükemmel olması.

Prahlad Jani Ahmedabad isimli Hintli amca 8 yaşında iken bir tanrıça tarafından kutsandığını ve o günden beri hiç bir yiyecek ve sıvı tüketmediğini ve sadece meditasyon yaparak hayatta kaldığını idda ediyor.

Sudhir Şah ve Hindistan Savunma Enstitüsü Fizyoloji ve Müttefik Bilimler (DIPAS) ve diğer kuruluşlar gibi 35 kişilik araştırma ekibi, bu müthiş iddiayı incelemeye değer bulan doktorlar, Prahlad Jani adlı bu Hintli amcaya özel Sterling hastanesinde,  günlük klinik muayene, kalp ve beyin faaliyetlerini elektrodlar takarak 24 saat izleyip,  kan tahlilleri yapacaklar.

Araştırmacılara göre pek çok insanın yemek yemeden, vücudundaki protein stoklarını kullanarak haftalarca yaşaması mümkün. Ancak uzmanlara göre ortalama bir insan su içmeden üç ya da dört gün yaşayabilir!

Araştırma ekibinin yaptığı açıklamaya göre, teste tabi tutulduğu süre zarfında  hiçbir şey yemeyen Hintli amca, tuvalete de çıkmamış. Suyu sadece yıkanmak ve gargara yapmak için kullanmış. Bu testlerden elde edilen sonuç ise bu Hintli amcanın vücut mekanizmasının normal bir insanınki gibi olduğunu göstermiş..

 

 

http://www.collective-evolution.com/2013/07/04/a-man-has-not-eaten-or-drank-any-liquids-for-70-years-science-examines-him/

 

Yorum bırakın