Anne karnında yaralanan bebeğin hikayesi; Adın “Umut” olsun çocuk!

Halep’te füze saldırısında yaralanan annesinin karnında yaralandığı tespit edilen ve sezaryen ile doğurtulan kız bebeğin kaşında şarapnel parçası olduğu tespit edildi.

 

2C8247FC00000578-3241152-image-m-45_1442675612938

Suriye’de yaşanan ve İngiliz internet sitesi İndependent haberine göre. Anne karnında, füze saldırısıyla yaralanan ve kaşına şarapnel parçası gelen bebek, sezeryan ile çıkarılarak daha sonra ameliyat edildi.
HAYATA DÖNDÜRMEK İÇİN CANLA BAŞLA UĞRAŞTILAR

Videosu çekilen operasyonda doktorların bebeğin cansız bedenini tekrhayata döndürmek için canla başla çalıştığı görülüyor. Doktorlar bebeğin nefes yolunu açtıktan sonra nefes alması için yoğun uğraşlar veriyor. Bir kaç dakika içinde bebeğin hıçkırması duyuluyor. Kız bebek, kaşına isabet eden şarapnel parçasının çıkarılmasından sonra rahat rahat nefes alıyor.

ANNE VE 3 KARDEŞİ DAHA YARALANDI

Annenin ameliyatı devam ederken ise bebek temizleniyor ve battaniyeye sarılıyor. Mucize bebeğin kurtuluş videosu geçtiğimiz cuma günü yayınlandı

Genç kadının kız bebeğinden başka 3 çocuğu daha olduğu ve aynı füze saldırısında yaralandıkları ama şu anda durumlarının iyi olduğu bildirildi.

DOKTORLAR ADI “UMUT” OLSUN DEDİ

Shrapnel-from-baby

Bebeğe henüz isim verilmedi ancak doktorlar kendisine “umut” anlamına gelen “Amal” isminin koyulmasını önerdiler.

Kaynak: İndependent ve Haberler.com

Yorum bırakın