Hayal bu

Hayal bu ya, bambaşka cümleler kursam doktorlara dair. Kimsenin ifade edemediği kadar güzel ifade etsem hatta duygularımı, hiçbir şey eksik kalmasa, yanlış anlamalar ortadan kalksa..
Hayal bu ya, öyle kelimeler yerleştirsem ki cümlelerin içine, bütün doktorlar mutlu olsa.Seviyor gibi görünüp yerden yere vurmasa kimse. Şiddet olmasa, doktor düşmanlarının nefreti buhar olup uçsa. Sevginin varlığı güçlense, yemyeşil çayırlar gibi serilse tüm yüreklere..
Hayal bu ya, keşke yeni kelimeler icat edebilsem doktorlara dair. “Allahım ben naptım” diyerek pişmanlık yaşamasalar. Bir ağaç gibi dim dik yıkılmadan ayakta kalabilseler..
Hayal bu ya, öyle kelimeler dökülse ki ağzımdan, gözyaşları dursa bütün doktorların. Bahar bahçelerinin çiçekleri süslese yüzlerini, hiç eksilmese gülümsemeleri. Neşeli kahkahaları çınlatsa ülkeyi..
Hayal bu ya, öyle cümleler kursam ki, mecburi hizmetler hiç olmasa, hasretler, özlemler sönse. Kimse hasret kalmasa sevdiğine..
Hayal bu ya, öyle cümleler kursam ki, bir anda dursa şiddet, sussa ölüm. Barışın ve huzurun güzel kokuları sarsa tüm ülkeyi.
Hayal bu ya, öyle cümleler kursam ki, bütün doktorlar birlik olsa. Cehaletin izleri silinse keşke bütün insanların yüreklerinden..
Öyle cümleler kursam ki,ölüm olmasa, kimse acı çekmese, birleşse eller, kenetlense insanlar. Bir arada yaşayabilmeyi öğrense..
Hayal bu ya, keşke bayram yeri olsa bütün hastaneler.

Yorum bırakın