KONYA’da Erkek(?) Öğretmenden KADINA KADIN DOKTORA ŞİDDET!

Konya’da bir imam hatip ortaokulunda görev yapan PDR (Psikolojik Danışmanlık Rehberi) öğretmeni Erkan Y., rahatsızlanan çocuğunu Mevlana Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü.

Y., hastanede çocuğu ile ilgilenilmediği gerekçesiyle doktorla tartışmaya başladı. İddiaya göre Acil Tıp Uzmanı Dr. Seval Türkan, Erdal Y.’ye yapılan tedavi hakkında bilgi verdiği sırada saldırıya uğradı.

DEFALARCA YUMRUKLADI

Kadın doktoru defalarca yumruklayan ErkanY., hastane güvenlik görevlileri tarafından güçlükle sakinleştirilebildi. Yüzüne aldığı darbelerle kanlar içinde kalan Dr. Türkan’a ilk müdahale meslektaşları tarafından yapıldı.

Ardından Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen hekimin elmacık kemiğinde kırık, sol gözaltında 7 santimetre uzunluğunda kesik belirlendi.

Hastane tarafından 10 günlük iş göremezlik raporu verilen Dr. Türkan, “Bir anda saldırdı. Ne olduğunu bile anlayamadım. Gözaltıma 8 dikiş atıldı. Elmacık kemiğimde kırık var. Bu adam beni öldüresiye dövdü ve şu an serbest kaldı. Bu nasıl bir adalet?” diyerek tepkisini dile getirdi.

Türkan’ı darp eden ve polis tarafından gözaltına alınan PDR öğretmeni Erkan Y.’nin, ifadesi alındıktan sonra savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Aydın Uygun, PDR öğretmenlerinin üniversitede öfke kontrolüile ilgili ders aldıktan sonra görev yaptıkları okullarda öfke kontrolü ara başlığında öğrencilere ders verdikleri bilgisini verdi.

Medimagazin

SİTE NOTU: BURDAN İLGİLİ SAVCIYA SORMAK İSTİYORUZ, SADECE DOKTORLAR ÖLDÜRÜLDÜĞÜNDE Mİ TUTUKLAMA YAPIYORSUNUZ? BİR SAVCIYA SALDIRILDIĞINDA DA SERBEST BIRAKACAK MIYDINIZ?

ttbsiddet14

KONYA’da Erkek(?) Öğretmenden KADINA KADIN DOKTORA ŞİDDET!” üzerine bir yorum

  1. Bu durumun tek çözümü var Tıp fakultelerine fiziki savunma yakın dövüş dersleri konacak, adalet falan hikaye;
    Kaleci volkana taraftar küfür ediyor, bir yıl musabakalardan men, hasta küfür darb vs, cezası beş yıl erteleniyor, Hekimin neyi eksik futbolcudan niye durdurmuyorsun sağlık güvencesini acil durumlar için,
    mahkemeye gitsen gittiğine pişman oluyorsun, saatlerce bekle, aynı sahneyi tekrar yaşa, kişi ile tekrar karşılaş
    En güzeli kendini korumayı bileceksin

    Beğen

Yorum bırakın