Sokakta Dans Eden Doktor

Bu Doktorun Sokakta Dans Etmek İçin Çok Geçerli Bir Nedeni Var

Üzerinde doktor önlüğü olan bir sokak sanatçısını dans ederken görseniz onun gerçekten doktor olma ihtimali ne olurdu? Çoğumuz buna pek ihtimal vermezdik. Görenlerin üzerindeki önlüğü kostüm sandıkları bu kişi gerçekten bir doktor. Sokakta dans eden doktor.

Dr. Adnan Khera, Massachusetts’teki Tufts Üniversitesi’nde anestezi bölümünde asistan hekim olarak görev yapıyor. Sokakta dans etmek önceden de keyif aldığı bir aktivite iken bir gün önüne para atan insanlar O’na bir fikir veriyor ve topladığı paraları hayır işlerinde değerlendirmeye karar veriyor.

Sonuç olarak basitçe başka insanlarla aranda bağlantı kurmaya ve hayatlarını daha iyi yapmaya çalışıyorsun.

Boston sokaklarında haftada iki kez dans eden Dr. Adnan topladığı paraları maddi durumu iyi olmayan hasta çocukların ailelerine destek olmak yada hastalığının son dönemimde olan çocukları sevindirmek için kullanıyor. Ayrıca hayvanların korunması için de yardım paralarından destekte bulunuyor.

Dr. Adnan yaptığı sokak dansı ve topladığı paralarla gerçekleştirdiği yardım faaliyetine #DoctorBeDancing adını vermiş. “Her çeşit insan sokakta benim dasıma eşlik edebiliyor. Evsizler, çocuklar, öğrenciler ve aileler.” diyen Dr. Adnan bazen meslektaşlarının da kendisine eşlik ettiğini dile getiriyor.

Dr. Adnan’a göre sokakta dans etmek ile hastalarla ilgilenmek arasında fark yok ve bunu harika bir cümle ile şöyle özetliyor: “Sonuç olarak basitçe başka insanlarla aranda bağlantı kurmaya ve hayatlarını daha iyi yapmaya çalışıyorsun.

Mesleğinde ve hayır işlerinde başarılar Dr. Adnan KeepDancing 🙂


Yorum bırakın