Türk Toraks Derneği’nden Alkışlanacak Yeni Yıl Kampanyası: Her Üye İçin İlkokullara Kitap Bağışı!

Geçen yılbaşında olduğu gibi bu yıl da Türk Toraks Derneği Türkiye’de kitap ihtiyacı olan 7 bölgeden 100 ilkokuluna Kitap Bağış Kampanyası düzenliyor.

Gönderilen her kitap kolisinin içinde 45’er kitap mevcut. Böylece 4 bin 500 Türk Toraks Derneği üyesinin her biri için bir kitap bağışı yapılacak. Geçen yıl 3 bin 850 üyesi olan Dernek, hem üye sayısını hem de kitap sayısını arttırmış oldu.

Kampanyaya Yapı Kredi Yayınları ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği de destek verdi. Yapı Kredi Yayınları Derneğin aldığı kitaplar için yüzde 45 indirim uyguladı ve kargolamayı ücretsiz gerçekleştirdi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ise kendilerine ulaşan kitap isteklerini Dernekle paylaştı.

Dernek kampanya ile hayatlarına dokunabildikleri çocukların gelişimine minik de olsa bir katkı sağlamayı umut ediyor.

Aşağıda sizinle de paylaştığım, öğretmenlerinden gelen geri dönüşler bizi çok mutlu etti. Bu kampanyanın diğer uzmanlık dernekleri tarafından da gerçekleştirilerek, yararlanan öğrenci sayısının artırılması harika olur.

Dernek Facebook sayfasında (TTD üyeleri) bir albümde bu yıl ki kitap kampanyasında, öğretmenlerden gelen fotoğraflara yer verdi.

Medimagazin

Yorum bırakın