#DSNanket “Yılın Sağlık Görseli” sizce hangisi?

Bazı görseller vardır ki kelimelerden çok daha fazla şey anlatır. 2015 yılı içinde @doktorlarsitesi Facebook Sayfamızda paylaşıldıktan sonra Türkiye’nin gündemine oturan, yazılı ve görsel basında haber olup ulusal medyaya taşınan 4 adet görseli “Yılın Sağlık Görseli” hangisi şeklinde oylarınıza sunalım istedik.
Şunun altını çizmek gerekiyor ki görmediğimiz benzer yüzbinlerce fedakarlık ve özveri örneği sağlık çalışanlarının görselleri de mesleki hayatlarında saklıdır. Oyunuzu seçtikten sonra ‘Oyla’ yazısına tıklayarak oyunuzu kesinleştiriniz. Anketimize katılımı artırmak için paylaşmanız dileğiyle.

Görsellerin ayrıntıları: 

Prof Dr Erbuğ Keskin: Ameliyat edeceği çocuk hastanın korku ve endişesini farkedince onunla ameliyat masasına uzandı.

Dr. Ayşenur Hoş: Serviste yatan hastasının şehit annesi olduğunu öğrenince order kağıdına “Şehit Annesidir Öff bile demeyiniz” notunu düştü.

Dr. Enes Başak: Şırnak’ta aile hekimi olarak mecburi hizmet yaptığı bölgede cumartesi günleri de öğrencilere üniversite sınavlarına hazırlık eğitimi veriyor.

Dr. Pelin Kekeç Bostancı: Kendi hastalığını bir kenara bırakıp çocuk hastasına damar yolu açarken kolundaki intraket(damaryolu) ile görüntülendi.



Birden fazla görsel seçebilirsiniz. En fazla 3 görsel seçilebilir. Tekrarlanan oylar engellenmektedir. Katıldığınız için teşekkür ederiz.


#DSNanket “Yılın Sağlık Görseli” sizce hangisi?” üzerine 3 yorum

    1. Görevi içindeyken hastalara elinden geleni yapmak bir meslek ahlakıdır…Gorevi dışındayken kendine ayıracağı vakti eğitime verip tamamen gonullu olarak gençleri geleceğe hazırlamayı seçmek bir vatanseverliktir…çünkü eğitim almış bir toplumun daha az hastalanacağını daha az hastaneye gideceğini daha az suç işleyeceğini ve insanlara topluma daha az zararı dokunacağını farketmiştir….Dr.Enes Başa’ı saygıyla alkışlıyorum

      Beğen

  1. Diger 3 adayin her zaman davranis bicimini hastanelerde karsilasmamiz cok olagan ve meslegimizin ozel yanlarindan biri. Sahsen defalarca sahit olmus ve kendimde bizzat onlardan biriyim. Ancak bir yandan meslegini yapip bir yandanda kucuk cocuklarin egitim almasi ve geleceklerine isik tutmak ve olmak ayricalikli bir durum. oyuzden Dr Enes kardesimin bu odulu kazanmasi gerektigini dusunuyorum.

    Beğen

Yorum bırakın