Türk Tıp Öğrencileri Birliği Ödül Töreni Bu Haftasonu Yapılacak! Kimler mi var?

Türk Tıp Öğrencileri Birliği, tıp öğrencilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sunan projeler üreten, aynı zamanda yurtdışı değişimleri ile farklı kültürleri tanıma imkanı sağlayan, üyesi olan 69 tıp fakültesiyle birlikte Türkiye’deki tüm tıp öğrencilerini ulusal ve uluslararası alanda temsil eden bir sivil toplum kuruluşudur.

Birliğimizin her yıl düzenlediği Tıp Öğrencileri Sempozyumu, Türkiye’deki tüm tıp fakültelerinden tıp öğrencilerini bir araya getirerek, onların güncel sağlık sorunları konusunda bilgilenmeye ve çözümler üretmeye ortam yaratan; bilimsel çalışmaların ve projelerin paylaşımıyla onların bakış açılarını zenginleştiren bir ortam oluşturmaktadır.

6-7 Şubat 2016 tarihlerinde Maltepe Üniversitesi, İstanbul’da gerçekleştirilecek sempozyum ile “İnsani Yardım” teması etrafında buluşup tıp öğrencilerinin görüşleri bir bildiri haline getirilecek. Sağlık Bakanlığı, Türk Tabipleri Birliği, ilgili kurum ve kuruluşların konuşmacıları ile katılımcılar doğrudan bilgilenme ve soru sorma imkanı bulurken kendi görüşlerini de yansıtma fırsatı bulacaklar.

Bu sempozyumda aynı zamanda Enler Ödül Töreni de yapılacak. Tıp fakültesi öğrencilerinin oyları ile belirlenen 2015’in En’leri’ ödül töreni 6 Şubat Cumartesi akşamı Maltepe Üniversitesi Kongre Salonunda gerçekleşecek. Ödül gecesinde kimler mi olacak. İşte liste;

Yorum bırakın