Doktordan Başhekimliğe Paylaşım Rekoru Kıran Savunma!

Hekimlerin çalışma şartlarının zorluğu ile ilgili hastalardan gelen ‘anlayışsızlığa’ bir çok örnek görmüştük. Ama son örnek bunlaran çok farklı. Bu kez Başhekimliğin ‘anlayışsızlığı’ söz konusu. Ancak doktordan da tokat gibi bir cevap geldi. İşte doktorun cevabı:
19.02.2016 tarihinde mesaime her zamanki gibi zamanında geldim. Ameliyat hastalarımı ziyaret edip tedavilerini düzenledim. İshal olduğum için yarım saat kadar büyük tuvalet ihtiyacımı giderdim. Bir dahaki sefere tuvalete ihtiyacım olduğunda tarafınıza bildireceğim. Çok özür dilerim.

 

Başhekimliğin doktora yazısı:

 

Medimagazin

24 saat dolmadan 20 bin kişinin beğendiği, 5 binden fazla paylaşım alan ve 2 milyona yakın kişiye erişen bu paylaşım sosyal medyada rekor kırdı

doktordan tuvalet savunması

 

Doktoru 15 dakika yerinde bulamayan hastane idaresi savunma istemiş! Doktor da savunmasını BİR GÜZEL yapmış!

Posted by DoktorlarSitesi.NET on 20 Şubat 2016 Cumartesi

Doktordan Başhekimliğe Paylaşım Rekoru Kıran Savunma!” üzerine 2 yorum

  1. Arkadaşlar, ne hekimi nede idareyi tanımadan yorum yapmayın. Ben her ikisini de çok iyi tanıyan hastanede çalışan biriyim. Beyin cerrahi uzmanı bunu çoktan hak ediyordu. Adam yakında özel hastaneye geçecek diye hasta ve hastane umrunda değildi. Başhekim şimdiye kadar bu hekime nasıl sabretti . Kaldı ki kendi meslektaşlarına küfür ve hakaret ettiği ve idareyi tehdit varı konuştuğu için 3 hafta önce hakkında soruşturması devam ettiği herkesçe biliniyor. İnanmayan gelip hastanede çalışan herhangi birine sorsun, aynı cevabı alacaktır. Arkadaşımız o kadar masum değil. İdare sadece işini, yani gereğini yaptı.

    Beğen

    1. Ben de doktorun hastası olarak kendisini yakından tanimaktayim. Kendisi çok fedakar, mesleğini çok iyi yapan, tek doktor olarak, 60 km uzaktaki evinden gece yarışı gelen, yabancı okullarda eğitim görmüş ve doğduğu memlekete hizmet etmek için geri dönmüş idealist bir doktordur. Emre bey mesleğini icra ederken, sadece mesleki değil, insanî vasıflarını da kullanan vicdanlı bir doktordur. Ve bütün bunlara ilaveten Atatürkçü düşüncede ve iyi bir aileye mensup bir kişidir. Özel hastaneye gitmek gibi bir şey aklından bile gecmemektedir. Bu değerli insani, böyle basit ve seviyesiz yıldırma hareketlerine maruz bıraktığınız için kendinizden utanmalısınız. İftira kültürünün moda olduğu bu toplumda, korkmadan kıymetli bir doktora iftira atıyorsunuz. Bu memleket, değerli ve kültürlü insanlarını işte böyle harcıyor. . Uzman olamamış kişilerin, kendilerinden daha eğitimli ve uzman olmuş insanlara karşı aşağılık kompleksinden başka bir şey değildir. Hastaları olarak doktorumuzun arkasındayız ve hastane yönetimini çirkin iftiraları için şiddetle kınıyoruz!! İyi etmişsiniz doktorum, mesleğinizde elleriniz dert görmesin:)

      Beğen

Yorum bırakın