Sıra Beklemek İstemeyen Beyinsizler Beyin Cerrahına Saldırdı! VİDEO

Alanya Devlet Hastanesinde görevli Beyin Cerrahı Dr. Kürşat Tuğrul, görevi başında 3 kişinin saldırısına uğradı. Doktorun odasında başlayan kavga, koridorda da devam etti. Doktorla saldırganlar arasında yumruk yumruğa kavga yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, dün saat 13.50 sıralarında Alanya Devlet Hastanesi’nde Beyin Cerrahı olan Dr. Kürşat Tuğrul’un muayenehanesine gelen Mehmet C. (33), sıra almadan muayene olmak isteyerek içeri girdi. Doktor Tuğrul’un, “Sıranızı beklerseniz içeri alacağım” demesine sinirlenen Mehmet C. ile yakınları O.A.(17) ve Yüksel S.(23) bir anda Dr. Tuğrul’a saldırdılar.

SEKRETERE DE SALDIRDILAR 
Bu sırada, görevli sekreter saldırganlara engel olmak istedi, ancak o da tartaklandı. Yardım çığlıkları üzerine odaya önce hastanenin özel güvenlik görevlileri, ardından hastane polisi geldi. Sırada bekleyen diğer hasta yakınlarının da yardımlarıyla saldırgan 3 kişi, odadan çıkartıldı. Hastaneye gelen takviye polis ekipleri tarafından Mehmet C. ile yakınları O.A. ve Yüksel S. gözaltına alındı. Saldırganlar 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Medimagazin

Yorum bırakın