Hastanede doktora saldırı üzerine hastane yönetimi hasta bakmayı durdurdu

Gerede Devlet Hastanesi’nde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Halime Şen Selim’in hasta yakını tarafından tehdit ve hakarete maruz kalması üzerine hastane yönetimi hasta bakmayı durdurarak sadece acil ve yoğun bakım hastalarına bakma kararı aldı.

Gerede Devlet Hastanesi’nde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Halime Şen Selim’in hasta yakını tarafından tehdit ve hakarete maruz kalması üzerine hastane yönetimi hasta bakmayı durdurarak sadece acil ve yoğun bakım hastalarına bakma kararı aldı. Görev yapan Doktor Halime Şen Selim’e hasta yakınının “Siz ölmeyi hak ediyorsunuz, siz doktorları öldürmek lazım” diyerek tehdit ve çeşitli hakaretlerde bulunduğu öğrenildi. Doktor Halime Şen Selim savcılığa şikayette bulundu.

kaynak:Bugün

Hastanede doktora saldırı üzerine hastane yönetimi hasta bakmayı durdurdu” üzerine bir yorum

  1. Bu hastanede ufak bi burun ameliyatina girdim ve neredeyse canimdan olacaktim bu memleketin cocuguyum sikayette bulundum ve hicbir aonuca ulasamadim ameliyat olamadigim halde imi saat ameliyathanede bekledim simdi devlet bu olaya el atmis brni. Sikayetim sonucuna neden ulasilmadi sadece devletin kuyruguna basinca devlet olaylara el atiyor biz olsek kimsenin umrunda degil bu ne olacak benim hakkimi kim savunacak

    Beğen

Yorum bırakın