‘Yılın Sağlık Görseli’ Seçilen Doktora Cumhurbaşkanı’ndan Davet

1 Milyon kişiyi aşan takipçi sayısı ile Tıp ve Sağlık Gündemi’nin Lideri, Sağlık Çalışanlarının Sesi olan DoktorlarSitesi.NET yazılı ve görsel ulusal basının yanısıra Sağlık Bakanlığı ile diğer resmi kurum ve kuruluşlarının da yakınen takip ettiği bir platform haline gelmiştir. 

Yakın zamanda düzenlemiş olduğumuz  “Yılın Sağlık Görseli” oylamasında binlerce kişinin oyunu alarak en çok beğenilen görsel olma başarısını gösteren Dr. Enes Başak, 14 Mart 2016 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara’ya Tıp Bayramı resepsiyonuna davet edildi.

Aile hekimi olarak görev yaptığı Şırnak Silopi’de haftasonu da öğrencilere üniversite hazırlık dersleri veren Dr. Enes Başak’ı doktorlarsitesi.net’te gündeme getirdikten sonra yazılı ve görsel basının ilgi odağı oldu ulusal medyada bir çok haberde yer aldı ve Türkiye’nin takdirini topladı. Bu özveri ve fedakarlık Türk Tıp Öğrencileri Birliği dahil bir çok kurum tarafından da ödüllendirildi. Son olarak da Dr. Enes Başak Sayın Cumhurbaşkanı’nın daveti üzerine Tıp Bayramı resepsiyonuna katıldı.
Dr Enes Başak


Site olarak bu meslektaşımızı gündeme getirip yaptığı fedakarlığın tüm Türkiye tarafından ödüllendirilmiş olması bizleri de çok mutlu ve onure etti. Bu özverisi için Dr. Enes Başak’ı bir kez daha kutluyoruz.

DoktorlarSitesi.NET sağlık çalışanlarının sesi ve gücü olmaya devam edecek, tıp ve sağlık gündeminin en çok takip edilen adresi olmayı da sürdürecektir…

Yorum bırakın