28. Ulusal Nükleer Tıp Kongresi Nisan Ayında İzmir’de Yapılacak

Türkiye Nükleer Tıp Derneği adına sizleri 6-10 Nisan 2016 tarihleri arasında İzmir Swissôtel’ de düzenleyeceğimiz 28. Ulusal Nükleer Tıp Kongresi’ne davet etmekten büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.

Geçtiğimiz yıl Nükleer Tıp alanında birbirini izleyen pek çok yenilik bizleri gururlandırdı. Üniversitelerimize kurulan siklotron üniteleri ve hizmete giren PET/MR görüntüleme sistemleri ile ülkemizde Nükleer Tıp ve Moleküler Görüntüleme alanında çok önemli adımlar atıldı. Bizleri heyecanlandıran bu gelişmeler nedeniyle bu yılki kongrenin ana temasını “Moleküler Görüntüleme ve Ötesi” olarak belirledik. Alanımızdaki bilimsel ve teknolojik yenilikleri içeren kurslar, bilimsel ve interaktif oturumlar ve uydu toplantılar çerçevesinde ulusal ve uluslararası seçkin konuklarımız bizlerle olacaklar. Geçen yıl “American Society of Nuclear Cardiology” (ASNC) ile bilimsel işbirliğimizi duyurmuştuk. Bu yıl ayrıca “American College of Nuclear Medicine” (ACNM) ile kurduğumuz uluslararası işbirliği neticesinde ortak bilimsel oturumlarımız olacak. Kongre kapsamında “PET/MR” ve “Radyonüklit Tedavi” konulu kurslar, her yıl olduğu gibi teknisyen eğitim kursumuz ayrıca bürokratik ve mesleki sorunlarımızın ele alınacağı toplantılar da yer alacak. Değerli katılımlarınızla güçlenecek kongremize Nükleer Tıbbın tüm alt konularını içeren bilimsel çalışmalarınızı ve sektörün tüm temsilcileri ile birlikte paylaşacağımız yenilikleri bekliyoruz.

Ege’nin incisi İzmir’de yılın en güzel aylarından biri olan Nisan ayında gerçekleştireceğimiz 28. Ulusal Nükleer Tıp Kongresi’nde sizlerle buluşmak dileği ile saygılarımızı sunuyoruz.

TNTD Yönetim Kurulu adına
Prof. Dr. Zehra Özcan

Kongre Sitesi: http://www.ntk2016.org/

Yorum bırakın