Yıl İçinde Yapılmış Tüm Tıp Öğrenci Kongrelerinin Özeti Bu Bilim Zirvesinde!

1. UluBAT Bilim Zirvesi

Türkiye ve Kıbrıs’taki Tıp Fakültelerin 56 Bilimsel Araştırma Topluluğu’nun oluşturduğu Ulu-BAT(Ulusal Bilimsel Araştırma Topluluğu)’ın Samsun temsilcisi olan OMÜ Sağlık Kulübü’nden herkese merhabalar 🙂

2001 yılından beri gerek bilimsel gerek sosyal farkındalık anlamında bir çok başarılı etkinliğin altına imza atmış olan topluluğumuzun sizlere çok güzel bir haberi var; Ulu-BAT sahaya iniyor !!!!!

Yıl içerisinde birçok üniversitemizin düzenlemiş olduğu Tıp Öğrenci Kongreleri’nin finalini yapmaya hazır mısınız?
4-5 Haziran tarihlerinde katılımcılarına faydalı ve kaliteli vakit geçirmeyi ilke edinmiş olan OMÜ Sağlık Topluluğu ev sahipliğinde düzenlenecek olan “1. Ulu-BAT Bilim Zirvesi”ne hepiniz davetlisiniz.

Alanında ulusal veya uluslar arası alanda her biri otorite olabilecek davetli konuşmacılarımız ve oturum başkanlarımızla tüm katılımcılarımıza yep yeni mesleki idealler aşılarken, yıl içerisindeki kongrelerimizde derece alan poster ve sözlü sunumlardan oluşan öğrenci sunumlarımızla da Üniversitelerimizdeki bilimsel faaliyetlere en faydalı şekliyle, hep birlikte göz atma deneyimi vaad ediyoruz.

Tüm bu yoğun ama çok faydalı geçeceğine inandığımız Bilimsel Programın sonundaysa “Samsunum 1” gemisindeki gala yemeğimizle başlayacak olan “Karadeniz’in Şehrinde Karadenizle Birlikte” bir sosyal program sizleri bekliyor. Dünya çapında bir çok belgesele konu olan Şahinkaya Kanyonu Bilim Dostu meraklılarını bekliyor. Üzerine ne yazarsak yazalım son kararı size bıraktığımız bu muhteşem Doğa Harikasında bir tekne gezisini hakedeceğiniz bir bilimsel program ve buna layık bir sosyal programla sizleri Samsun’a bekliyoruz 🙂

Unutmadan!!!
Maalesef Kontenjanımız sınırlı, Zirve’ye kayıt için acele edin…

Etkinlik detaylarını buradan ve http://www.omusaglik.com/ adresinden takip edebilirsiniz.

Bizimle Kalın “SAĞLIK”la Kalın

Etkinlik Sayfası https://www.facebook.com/events/1169631906389880/ 

Yorum bırakın