Prof. Dr. Mehmet Mutaf’tan Emrullah’ın Müthiş Değişimi ve Milli Forma

MİLLİ MAÇ AKŞAMI … ACI VE SEVİNÇTE BİR OLMAYA, MİLLET OLMAYA DAİR:

Milli forma hiç bir çocuğa bu kadar yakışmamıştır! Bu güzel evladın adı Emrullah, Gaziantep’de bir kına gecesine yapılan canlı bomba saldırısı sonrası aile ve akrabalarından 50’den fazla canın kara toprağa verildiği o hepimizi yasa boğan elim hadiseden parçalanmış bir yüz ve kopma noktasına gelmiş bacakları ile kurtulmuş bir vatan evladı. Henüz 11 yaşlarında bir masum yürek ve zor ameliyatlardan sonra ilk defa bu hafta yemek yemeye başladı, Mutlu … Çünkü bilmiyor o saldırıda 2 abisinin şehadete erdiğini. Söyleyemedik; aslında ben söyletmedim, bütün sorumluluğu üstlenerek. Bundan böyle sonsuza kadar benim kardeşim olan babası, kocaman yürekli kardeşim Suphi bana “Hocam Emrullah her gün abilerim beni neden aramıyorlar diye ağlıyor, öldüler diyemiyorum; ne yapayım? Söyleyeyim mi ?” diye sorduğunda nefesim kesildi. Bir baba bir insan olarak böylesi bir acıya nasıl tahammül edilir; nasıl yaklaşayım bilemedim.

Bir hekim olarak psikiyatrist meslektaşlarımın da yardımını alarak söylemeyi düşündüm önce ama biliyordum ki duyacaklarından sonra hala tedavisi süren bu çocuğu hastanede tutmak mümkün olmayacak, kırık bacağı yeni ameliyat geçirmiş yüzüne rağmen evine gidip görmeden inanmayacaktı abilerinin öldüğüne. Malum kaybettiği yerde arar insan yitirdiklerini. Bu acı haberi ailesinden hayatta kalanların yanında, en azından sığınacağı omuzunda ağlayacağı yakınlarının olduğu bir ortamda duysun istedim. Doğrumu yaptım bilmiyorum hala yanlış yaptıysam Allah’ım affetsin.

Geçen hafta güzel bir haber aldık, Kız kardeşi yoğun bakımdan çıktı, annesi yaşıyor mu inanın bilmiyorum çünkü soramadım. Ben doğma büyüme Gaziantepliyim bakmayın şimdi Bodrum’da yaşadığıma, anneni babanı nereye gömdüysen memleket orasıdır ve nereye gidersen git memleket arkandan gelir. Ben son bir kaç haftadır her gün memleketim Gaziantep’den kliniğime gelen bu baba oğulu konuşuyorum evimde, dost ortamlarında. gözlerim dolarak.

Bugün de sizlerle paylaşma zamanı geldi çok şükür çünkü Emrullah’ın ailesi başta olmak üzere tüm seven ve merak edenlerine güzel bir haberim var. Resimlerde de göreceğini gibi Allah’ım yine elimizden tuttu zoru kolaya kıldı bize; ameliyatlarımız çok başarılı geçti ve oğlumuz çok şükür iyileşti. doktorlarsitesi.net Daha Emrullah’ın babasi Suphi kardeşim de bilmiyor ama biraz önce Emrullah’ımızı bana emaneten ambulans uçakla Gaziantep’ten Bodrum’daki kliniğimize gönderen Gaziantep’in Bakan Başkan’ı Sayın Fatma Şahin Hanımefendi ile konuştuk ve yarın ya da öbür gün güzel oğlumuzu tekrar Gaziantep’imize yolcu edeceğiz. Allah’ım bundan böyle acılar yaşatmasın cümlemize. Bu vesileyle kendilerine bugüne kadar oy vermemiş olsam dahi Emrullah ve ailesinin yaralarını sarmak için devletin bütün imkanlarını seferber eden Sayın Cumhurbaşkanı’mız başta olmak olmak üzere, bu mucizede emeği geçen güzel gönüllü insanların hepsine mevki makam ayırmadan gönülden teşekkürlerimi iletiyorum. Maç kaç kaç biter bilmiyorum ama bir KÜRT çocuğu ACILARINA rağmen ay yıldızlı, kırmızı beyaz milli formasıyla televizyon başında bu gece…ve ben Emrullah’ın takımını tutuyorum!!!

MİLLET BÖYLE OLUNUYOR DOSTLAR … etnik köken, siyaset ve inanç ayrımı olmadan hepimizin ortak ve kutsal vatanı Güzel Türkiye’me kavgasız çatışmasız bir gelecek duasıyla, hepinize selam ve sevgiyle !

Prof. Dr. Mehmet Mutaf

(Yazıyı sitemizde yayınlamamıza izin veren sayın hocamıza teşekkürler)

Yorum bırakın