Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde Heyecanlı Bekleyiş!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ürün mağazası açılıyor.

DSN – Cerrahpaşa Tıp fakültesi Yönetimi, Cerrahpaşalıların sesi duydu ve lisanslı ürün mağazasını açıyor. Mezun, asistan, öğrenci, öğretim üyesi dahil yolu bir şekilde Cerrahpaşa’dan geçen tüm hekimleri mutlu eden bu fikrin hayata geçmesi için artık sayılı günler kaldı. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı ve Dekan Yardımcıları, Hastane Müdürlüğü ve Doç. Dr. Derya Uludüz başta olmak üzere öğretim üyeleri ile öğrencilerin katkılarıyla fakülte kütüphanesi içinde kurulan Cerrahpaşa Store‘un hazırlıkları tamamlanmak üzere ve önümüzdeki günlerde açılışı yapılarak ürünlerin satışına başlanacak.

cerrahpasa-tip-fakultesi-store-magazasi

 

İçerisinde fakülte lisanslı ürünlerinden termos, amblemli kupa, renkli ve farklı modellerde scrubs ve beyaz önlükler, bez çantalar, eşofman takımı, tişörtler, çeşit çeşit defterler , anahtarlık, gibi birçok ürünün satışının yapılacağı Cerrahpaşa Store öğrenciler başta olmak üzere bu ürünlere sahip olmak isteyen herkese hizmet verecek. Ürünlerin tamamı bir bağışçı tarafından yaptırılmış olup yapılan satışlardan elde edilen gelirler fakülte öğrencileri için kullanılacak.

Bu güzel fikirin hayata geçmesinde emeği geçen herkese fakülte öğrencileri ve hekimler adına teşekkür ediyor, tüm Cerrahpaşalılara hayırlı olmasını diliyoruz.

cerrahpasa-tip
Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Derya Uludüz, fakülte öğrencilerinden ve köşe yazarlarımızdan Pelin Öztürk, fakülte intern öğrencilerinden Uğur Mumcu ve Fatih Bozkurt’un hazırlıklar sırasında paylaştığı bir kare

Haber: Stj. Dr. Pelin Öztürk –  DoktorlarSitesi.NET Cerrahpaşa Tıp Fakültesi (Türkçe) Temsilcisi

Yorum bırakın