Tıp Fakültesi Öğrencilerinin Bu Sorunu Nihayet Çözüldü!

5 Ekim 2016 tarihinde Facebook Sayfamıza gelen Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencilerinin yemek sorununu gündeme taşıyarak öğrenci arkadaşlarımızın sosyal medyadaki sesi olduk.

Paylaşımımızın ardından 1 milyon 150 bin kişinin takip ettiği sayfamızda tıp öğrencilerinin bu önemli sorununa çok sayıda destek mesajları geldi. Cerrahpaşalı öğrencilerin fakülte içindeki yoğun gayret ve çabaları yanında yaptığımız paylaşım sonrası kamuoyu gündeminde de yer bulan bu sorun nihayet çözüme kavuştu. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı yemek sorununun çözüldüğüne dair öğrencilere bir SMS gönderdi. 15 Kasım 2016 tarihi itibariyle yenilenen yemekhanenin hizmete gireceği açıklandı.

cerrahpaşa tıp fakültesi

Konuyla ilgili açıklama yapan Cerrahpaşa Tıp öğrencileri DSN’ye teşekkür etmeyi de unutmadı:
“Arkadaşlar, 6 senedir hiçbir şekilde okul hakkında bilgi mesajı atmayan Dekanlık az önce bu mesajı tüm öğrencilere gönderdi. Yarın eylem yapmamıza gerek kalmadan sesimizi duydular. Buradan oluşturduğumuz etkinliğe gelmeyi düşünen herkese teşekkürler, amacımız hakkımız olan düzgün bir yemeği yiyebilmekti, inşallah 15 Kasım’da yemekhanede görüşürüz. 15 Kasım’da yemekhane açılmazsa eylemimizi gerçekleştireceğimizi burdan bildiriyoruz. Bu olayı duyurmamıza ve haber olmasına vesile olan Doktorlarsitesi.net ‘e teşekkür ederiz.”

 

DoktorlarSitesi.NET olarak öğrenci arkadaşlarımızın ve hekimlerimizin sorunlarında her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk…

 

Yorum bırakın