Dijital Sağlık İletişiminde Büyük İşbirliği

Türkiye’nin erişim ve etkileşim gücü en yüksek platformlarından olan, sağlık kategorisinin açık ara lideri DoktorlarSitesi.NET (DSN), dijital sağlık iletişiminin lider ajansı Social Touch ile güçbirliğine gitti. Yapılan bu işbirliği ile DoktorlarSitesi.NET’te içerik geliştirme, içerik pazarlaması, reklam yönetimi, içerik ajansı gibi tüm dijital pazarlama faaliyetlerini Social Touch ile birlikte yönetmeye ve yürütmeye karar verdi.

“Tıp ve Sağlık Gündeminin Tartışmasız Lideri olmanın yanında, Sağlık Çalışanlarının En Yüksek Sesi ve En Büyük Gücü olmaktan gurur duyuyoruz. Daha da büyüyerek ve etki alanımızı genişleterek toplum sağlığına katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Sağlık en değerli varlıktır ve biz yapımızı ‘değer paylaşır’ mottosu ile oluşturduk.” sözleriyle kendilerini tanımlayan DoktorlarSitesi.NET ekibi, Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından sağlıkla ilgili haberler, sağlık etkinlikleri, farkındalık çalışmaları, doğru sağlık bilgileri vb. içerikler paylaşarak halkı bilinçlendirmenin yanında sağlık çalışanlarının sorunlarını da gündeme getirmede ve çözüme kavuşmasında önemli bir rol oynuyor.

Sosyal medyayı çok etkin olarak kullanan DoktorlarSitesi.NET’in Facebook sayfası, 1,2 milyon hayranla Türkiye’nin en büyük Facebook topluluklarından birini oluşturuyor. Sayfanın aylık organik erişimi 47 milyonun üzerinde ve her ay ortalama 6 milyon etkileşim alıyor. Paylaşılan videoların aylık izlenme adedi de ortalama 6 milyon seviyesinde. Instagram’da 103.000, Twitter’da 23.000 takipçiye sahip DoktorlarSitesi.NET, Social Touch ile yaptığı işbirliği anlaşması ile sağlık ve tedavi alanları konusundaki farkındalık, bilgilendirme ve tanıtım çalışmaları için platformunu tüm sağlık kurumlarına, ilaç endüstrisine ve sivil toplum kuruluşlarına açıyor.

DoktorlarSitesi.NET’in yönetici kadrosunu oluşturan hekimlerin yanısıra yönetim ekibine yeni katılan ve bu güçbirliğinde CEO görevini üstlenen Dr. Sertaç Doğanay“Bu işbirliği ile beraber vizyonumuz; Türkiye’nin en etkili sağlık iletişimi ve sağlık haberciliği kanalı olan DoktorlarSitesi.NET’i, tüm yeni teknolojileri kullanarak ulusal çapta bir sağlık TV’si, gazetesi, tartışma platformu ve bilinçlendirme kanalı olarak sağlık alanında ilk akla gelen başvuru kaynağı haline getirmek” sözleriyle platformun gelecek hedeflerini tanımladı.

Yorum bırakın