@doktorlarsitesi’nin de Gündeme Getirdiği ‘Cin Hastanesi’ Kapatılacak!

Türkiye Sonunda Bunu da gördü ‘ Büyü Bozma ve Cin Hastanesi’! paylaşımımız sosyal medyada büyük yankı buldu. Sosyal medya kullanıcılarının şaşkınlık içinde tepki gösterdiği cin hastanesi ile ilgili Sağlık Bakanlığı da harekete geçti, hastanenin kapatılacağını duyurdu.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu, bazı basın yayın organlarında yer alan, bir merkezin, “Cin Hastanesi” veya “Manevi Şifa Merkezi” olarak çalıştırıldığı iddiasına ilişkin, “Bu olayda da bize gelen ihbar neticesinde, ilçe sağlık müdürlüğünce denetlenerek, kaçak çalıştırıldığı hususu tespit edilmiş ve Küçükçekmece Savcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Kaymakamlık tarafından da bununla ilgili kapatma ve gereğinin emniyetçe yapılması için yazı yazılmış ve kapatma aşamasına gelinmiştir. Herhangi bir izni, ruhsatı olmayan bu yer resmi olarak emniyet teşkilatınca kapatılacak.” dedi.

İslam dininde yasaklanmış olan büyü,sihir, cinlerin insanlara musallat olması gibi manevi hastalıklara sebep olan işlemlerden insanları kurtarmak için, yıllardır çalışıyoruz.” diyen hastane yetkilileri hakkında savcılığa da suç duyurusunda bulunuldu.

 

Yorum bırakın