Mecburi Hizmetteki Doktor Hem Çocukları Hem Gönülleri Isıttı /VİDEO

2016 yılında İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra mecburi hizmet için atandığı Erzurum İspir Devlet Hastanesi’nde görev yapan Doktor Özlem Kaleoğlu, sosyal medya üzerinden başlattığı kampanya ile ilçede bulunan 600 öğrencinin hayırseverler tarafından giydirilmesine öncülük etti.

Dr. Özlem Kaleoğlu görev yaptığı ilçede çocukların kış koşullarına uygun giysi ve kıyafetlerinin olmadığını yetersiz olduğunu tespit ederek bir yardım kampanyası başlattı. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ve çağrı ile “hepimiz bir çocuğu giydirsek” kampanyası başlatan yeni mezun doktor, 2 hafta içinde tüm ilçede 600 çocuğun mont, bot, pantolon, iç çamaşırı, kazak, bere, eldiven ve kırtasiye, kişisel bakım malzemesi ihtiyacının giderilmesini sağladı.

Dr. Özlem Kaleoğlu 2016 yılı İstanbul Tıp Fakültesi mezunlarından. Sadece çocukların değil insanın içini ısıtan bu güzel yardım kampanyası ve organizasyon Dr. Kaleoğlu’nun fakülte hocalarını da gururlandırdı ve mutlu etti;

Prof. Dr. Ümmühan İşoğlu-Alkaç: İspir Meleği İTF’den..

Özlemciğim, ne büyük mutluluk ve gurur öğrencimiz demek..
Fakültemiz tüm resmi törenlerinin “kadrolu” sunucusu, Dr Özlem olunca, hekimliğin olmazsa olmazı duyarlılık ve empati yeteneğinin en güzel örneklerini vererek, son günlerde ihtiyacımız olan moral ve enerjisini yolluyor uzak diyarlardan, zor koşullardan..
O güzel yüreğin hep sevgiyle atsın, yolun açık ve aydınlık olsun, hak ettiğin güzelliklerle dolu olsun sevgili meslektaşım.

Prof. Dr. Güler Bahadır: Bu zor zamanlarda bize umut veren gençler iyi ki varlar… Zorunlu hizmet sırasında sadece hekimlik yapmayıp, sosyal sorumluluk projesi üreten mezunlarımızdan Dr.Özlem Kaleoglu içimizi ısıttın,umut oldun,iyi ki varsın..

 

Dr. Özlem Kaleoğlu mutluluğunu şu sözlerle paylaştı: Şu minik mutluluklara siz de şahit olun istedim. Yardımını esirgemeyen öncelikle tüm İspir Devlet Hastanesi çalışanlarına, benim de mezunu olduğum Robert Kolej mezunlarına, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kağıthane Şubesi ve çalışanlarına şükranlarımı bildiriyorum”.

 

Yorum bırakın