6 bin 236 kişi Yanıtladı ‘Sağlık Sisteminden Memnun musunuz?’

@doktorlarsitesi Instagram hesabının Hikayeler kısmından yapılan ankete 6236 kişi katıldı.

‘Sağlık Sisteminden memnun musunuz?’ diye sorulan anket “EVET” ve “HAYIR” seçenekleri ile yapıldı. 24 saat süre yayında kalan anketi 23 bin 354 kişi gördü ve bu kişilerden 6 bin 236’sı ankette oy kullandı. Katılımcıların yüzde 23’ü EVET memnunum derken, 4 bin 815 kişi yani %77’si HAYIR memnun değilim yanıtını verdi.

@doktorlarsitesi sosyal medya platformlarından Instagram‘ın en çok takip edilen Sağlık ve Tıp hesaplarının başında geliyor. Ankete, doktorlar, tıp öğrencileri, hemşireler, sağlık öğrencileri vb. gibi hem sağlık çalışanları hem de vatandaşlar katıldı. Yani katılım anlamında homojen bir dağılım gösteren anketin sonuçlarını acaba Sağlık Bakanlığı nasıl yorumlayacak?
Sağlık Bakanı Ahmet Demircan: “Sağlıkta memnuniyet oranı yüzde 75’lerde”, açıklamasını yapmıştı.

Sosyal medyada yapılan ankette ise yüzde 77 oranında sağlık sisteminden memnuniyetsizlik sonucu çıktı.

İŞTE 6 BİN 236 KİŞİNİN KATILDIĞI ANKET SONUCU

6 bin 236 kişi Yanıtladı ‘Sağlık Sisteminden Memnun musunuz?’” üzerine 2 yorum

  1. DSN ekibindeki arkadaşlar siz anketinizi sağlık camiaası içindekilere yaptınız. sağlık camiasıda memnun değil bu sistemden. Yani sizin yaptığınız anket asla objektif olmaz. Örneğin seçimlerdeki anketlerde sol medya grupları sol partilerin oyunu yüksek gösterirken. Sağ siteler sağ partinin oyunu yüksek gösteriyor. çünkü sağcı bir sol siteyi takip etmediğinden anket objektif olmuyor. sol sitede sağcı siteyi takip etmiyor. tıp fakultesini bitiren kişilerin bu durumu bilmemesi içler acısı

    Beğen

  2. Yok canım ben sağlıkçı değilim ama bu siteyi gayet de takip ediyorum sen de takip et güzel paylaşımlar var

    Beğen

Yorum bırakın