EACEM 2018 (6. Avrasya Acil Tıp Kongresi & 14. Türkiye Acil Tıp Kongresi)

Değerli Meslektaşlarım,

Sizleri 6. Avrasya Acil Tıp Kongresi ile birlikte düzenlenecek olan 14. Türkiye Acil Tıp Kongresi’ne davet etmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bildiğiniz üzere, artık gelenekleşen ve her iki yılda bir gerçekleştirdiğimiz Avrasya Acil Tıp Kongresi, Asya ve Avrupa’daki acil tıpçıları bir araya getirmeyi hedeflemektedir. Bu güzel kongrede konuklarımızı güçlü bir bilimsel program ile 2017 ACEM kongresinde büyük beğeni toplayan Regnum Carya Otelinde ağırlayacağız.

Standart kongrelerden farklı olarak bu yıl, eğitmen ve katılımcıların daha fazla karşılıklı iletişimde bulunacağı tartışma sunumları, konusunda deneyimli akademisyenlerin küçük dinleyici gruplarla buluşacağı yepyeni bir kongre için çalışıyoruz. Artık katılımcıların büyük salonlarda yüzlerce kişi ile birlikte sunum dinlemek yerine, küçük gruplarda eğitmenle yüz yüze karşılıklı görüş alışverişinde bulunmasına olanak veren yeni bir bilimsel program oluşturduk.


Acil Tıp ülkemizde 20 yılı aşkın süredir bir uzmanlık dalı olarak kabul görmektedir. Ülkemiz acil tıbbı her yıl giderek büyümeye devam etmektedir. Her yıl, bir önceki yıla göre fazla acil tıp uzmanı sağlık sisteminde yerini almaktadır. Giderek büyüyen camiamız, Türkiye Acil Tıp Derneği’nin her seferinde daha iyisini yapmaya çalıştığı kongreler için en önemli motivasyon kaynağıdır. Bu sürecin başından bugüne kadar, Türkiye Acil Tıp Derneği, acil tıp uzmanları ve sağlık çalışanlarının en büyük destekçisi olmuştur ve olmaya da devam etmektedir. Derneğimizin yayınları ve Sürekli Tıp Eğitimi’ni destekleyici olarak düzenlediği bilimsel ve eğitici aktiviteleri Acil Tıp eğitimi veren kurum ve kuruluşlar ile Acil Tıp uzmanları, pratisyen hekimler ve asistanlar için her zaman başvuru kaynağı olmuştur.

EACEM 2018’de, ülkemizden ve yurtdışından kendisini kabul ettirmiş, dinlemekten, iletişime geçmekten büyük keyif alacağınız eğitmenlerimizle karşınızda olacağız. Bunun dışında katılımcılar arasında yakın diyalogların yaşandığı, bilgi ve fikir alışverişlerinin yapıldığı, işbirliklerinin kurulduğu ve en önemlisi arkadaşlıkların pekiştirildiği bir kongre olmasını umuyorum. Sizleri keyifli bir sosyal ortam, zengin bir bilimsel içerik ve kendinizi evinizde hissedebileceğiniz rahat ve sıcak bir çevreye davet ediyoruz. Katılımınız ve desteğiniz bizim gücümüz olacaktır.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Ersin AKSAY
Türkiye Acil Tıp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

 

Yorum bırakın