Binlerce Tıp Öğrencisinin Oylarıyla ‘Yılın En İyi Sağlık Sitesi’ Belirlendi

Türk Tıp Öğrencileri Birliği’nin düzenlediği Yılın Enleri Ödül Töreni’nde, 70’ten fazla tıp fakültesinden gelen oylar sonucunda bilim, sanat, spor ve bir çok alanda ödüller sahiplerini buldu.

İstanbul Silence İstanbul Hotel & Convention Center’da düzenlenen ödül töreninde; Yılın En İyi Sağlık SitesiDoktorlar Sitesi” seçildi. Doktorlar Sitesi bu ödülü 4. kez alma başarısını gösterdi. Türkiye’nin neredeyse tüm tıp fakültelerindeki Binlerce tıp öğrencisi 4 yıl Yılın En İyi Sağlık Sitesi olarak Doktorlar Sitesi‘ni seçti.

İşin arka planında beş Hekimin yönettiği Doktorlar Sitesi, 1 Milyon üzerinde Facebook takipçisi ve 200 Bin’e yakın Instagram takipçisi ile halen Türkiye’nin en çok takip edilen Tıp ve Sağlık platformu olmayı sürdürüyor.

Bu ödülü bizlere layık görerek bizi onurlandıran mutlu eden tüm tıp öğrencisi hekim adayı arkadaşlarımıza ve bu organizasyonu düzenleyen Türk Tıp Öğrencileri Birliği’ne teşekkür ediyoruz. Tıp öğrencilerimizin eğitim ve meslek hayatlarında daima yanlarında olacağımızı yineliyoruz.

Doktorlar Sitesi; sağlıkta doğru bilginin yeri, habercilikte doğru haberin adresi, Hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının en gür sesi olmaya devam edecek.

SOSYAL MEDYA ADRESLERİMİZ AŞAĞIDADIR;

https://www.linkedin.com/in/doktorlarsitesi/

http://www.twitter.com/doktorlarsitesi

www.instagram.com/doktorlarsitesi

www.facebook.com/doktorlarsitesi

www.youtube.com/doktorlarsitesi

Yorum bırakın