UBİAT 21. ULUSAL TIP ÖĞRENCİ KONGRESİ

UBİAT 21. ULUSAL TIP ÖĞRENCİ KONGRESİ 14-16 ŞUBAT 2020 TARİHİNDE YAPILACAK !

Uludağ Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Topluluğu (UBİAT) tarafından bu yıl 21.Ulusal Tıp Öğrenci kongremizin 14 -15-16 Şubat 2020 tarihlerinde Bursa Uludağ Üniversitesinde düzenleneceğini açıklamaktan gurur duyuyoruz.

26 yıl önce kurulan topluluğumuzun her yıl büyük ilgiyle takip edilen kongrelerinden bu yıl düzenleyeceğimiz 21. Kongremizin konusunu, son yıllarda da oldukça merak edilen konulardan biri olan ‘Nörobilime Prospektif Bakış’ olarak belirledik.

‘Nörobilime Prospektif Bakış’ kongresi, bilimsel anlamda bütüncül ve etkin bir yaklaşım sergileyerek psikoloji, sinirbilim gibi farklı alanlardan yararlanarak disiplinler arası, yaratıcı, yenilikçi ve ön planda nörobilimin geleceğinin tartışılacağı, akademik açıdan güçlü bir bilimsel program, öğretici ve eğlenceli çalıştaylarımız ve sosyal programlarımız ile dopdolu bir üç gün yaşayacağız.

Kongrede biz hekim adayları alanında uzman hocalarımız ile bir araya gelecek ve en güncel çalışmaları ilk ağızdan dinleme fırsatı bulacak.

Sosyal programımızın ve bilimsel programımızın ayrıntıları için; http://ubiat.uludag.edu.tr/kongre2020/ sitemize buradan ulaşabilir ayrıca başvurularınızı yine sitemiz üzerinden yapabilirsiniz.

Kongremize araştırmalarınızla katkıda bulunmak için aktif başvurularınızı yine sitemiz üzerinden yapabilirsiniz.
21. Yüzyıl’a en güzelinin yakışacağı 21. kongremizde görüşmek üzere.

Kongremizin kayıtları 02.01.2020 tarihinden itibaren açılmış bulunmaktadır.

Kongremiz için son kayıt 11.01.2020’dir.

UBİAT BAŞKANI:Bedirhan ERGÜL
KONGRE BAŞKANI:İhsan GÜVEN
İLETİŞİM EKİBİ:Aylin YILDIZ, Seçil ÇAVUŞOĞLU, Rabia AKTAŞ
[email protected]

Yorum bırakın