Binlerce Tıp Öğrencisinin Oylarıyla ‘Yılın En İyi Sağlık Sitesi’ Belli Oldu!

15-16 Şubat 2020 tarihlerinde düzenlenen 8. Tıp Öğrencileri Sempozyumu kapsamında “Türk Tıp Öğrencileri Birliği Yılın Enleri Töreni” gerçekleştirildi.

Sağlık alanında, yılın en iyi sağlık sitesi; doktorlarsitesi seçildi.


Türkiye’nin dört bir yanından 90’dan fazla tıp fakültesindeki 2500’ü aşkın öğrencinin oyları sonucunda belirlenen 30 farklı kategoride sanat, edebiyat, spor ve daha bir çok alanda yıla damgasını vurmuş kişi, kurum ve kuruluşlara ödülleri takdim edilen Yılın Enleri Ödül Töreni bu sene 15 Şubat 2020 saat 20.00’da Tüyap Palas Otel’de gerçekleştirildi. 2019 Yılının Enleri ödüllerini aldı.
Yaşamın her alanında aktif ve örnek olan tıp fakültesi öğrencileri yetiştirilmesi en büyük amaçlarından biri olan Türk Tıp Öğrencileri Birliği, bu amaç doğrultusunda kendilerine yol gösteren, alanlarında ortaya koymuş oldukları çalışmalarıyla ilham veren ve Türk Tıp Öğrencileri Birliği Yılın Enleri Ödül Töreni’ne katılımlarıyla destek olan tüm “Enler”ine teşekkür etti.

Tıp ve Sağlık Gündemi’ni yakından takip eden, Bilim ve Yaşam’a dair paylaşımları ile Türkiye’nin büyük beğenisini kazanan, “Değer Paylaşır” mottosuyla her daim doğru bilgiyi doğru kaynaktan aktarmayı amaç edinen @doktorlarsitesi platformu ‘Yılın En İyi Sağlık Sitesi’ ödülünü üst üste 5. kez alarak büyük bir başarıya imza attı. 2015-2016-2017-2018-2019 yıllarının en iyi sağlık sitesi ‘Doktorlarsitesi’ seçilmiş oldu.

Doktorlarsitesi.NET web sitesi ve @doktorlarsitesi sosyal medya platformları adına ödülü alan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Kübra Irmak, “Bize bu ödülü bir kez daha layık gören genç meslektaşlarımıza ve tıp öğrencisi arkadaşlarımıza tüm ekibimle beraber teşekkür ediyoruz. Bu ödülü öncelikle görevi başında şehit düşen tüm meslektaşlarımıza ve tüm sağlık emekçilerine armağan ediyoruz. İyi ki varsınız” dedi.

Yorum bırakın