Türkiye’nin Konuştuğu Ameliyathane Fotoğrafı!

Prof. Dr. Erbuğ Keskin, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyesi, 23 Mayıs günü facebook hesabından bir fotoğraf paylaştı, hekimlerin alışık olduğu ama halkımızın pek alışık olmadığı bir kareydi bu.

Kendi hesabında paylaşmasının ardından aynı fotoğraf doktorlarsitesi facebook hesabından da paylaşıldı. Daha ilk dakikalarda çok yoğun bir ilgi ve beğeni alan bu fotoğrafta Erbuğ Keskin bir çocuk hastasının ameliyat öncesi yanına uzanmış onun ameliyat korkusunu yenmesine yardımcı oluyordu, evet hekimlerin alışkın olduğu ama toplumun görmeye pek alışık olmadığı bu görüntü sosyal medyada paylaşıldıktan 24 saat içinde 2,5 milyon kişiye ulaştı, 100 bin’den fazla beğeni aldı.

Doktorlarsitesi sayfa editörleri de bu kadar beğeninin kendileri için rekor olduğunu açıklayarak resmi tekrar paylaştı. Yoğun ilgi ve tebrikle karşılaşan Dr. Keskin facebookta  Prof. Dr. Erbuğ Keskin ismiyle kişisel facebook sayfasını da açarak uzmanlık alanı ve mesleki tecrübelerini daha sık paylaşacağını ifade etti.

//

Ameliyathanede çocuklar korkmasın diye onlarla ameliyat masasına yatan Hocalarımız var bizim. Prof. Dr. Erbuğ Keskin…

Posted by DoktorlarSitesi.NET on 22 Mayıs 2015 Cuma

Yorum bırakın