Doktoru Bıçaklayan Sanık “”adam öldürmeye yönelik”ten Ağır Ceza Mahkemesi’nde Yargılanacak!

Haber güncelleme 14 Temmuz 2016: Çanakkale Devlet Hastanesinde görev yaptığı poliklinikte üroloji uzmanı doktor Yusuf İlker Çömez’i bıçakla yaraladığı öne sürülen sanığın yargılanmasına başlandı.

Çanakkale 1. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasına, tutuklu sanık F.Y, Çömez ve eşi Arzu Taşkıran Çömez ile tarafların avukatları katıldı.

Müşteki avukatı Barış Dirik, suçun “adam öldürmeye yönelik” olduğu belirtti. Dirik, dosyanın ağır ceza mahkemesine gönderilmesini talep etti.

Hakim ise bu talebin bir sonraki duruşmada görüşülmesi ve F.Y’nin tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı erteledi.

Doktor Yusuf İlker Çömez, Çanakkale Devlet Hastanesinde, görev yaptığı poliklinikte 5 Mayıs’ta bıçaklı saldırıya uğramış ve tedavi altına alınmıştı. Çömez’e saldırıda bulunduğu iddia edilen F.Y. ise özel güvenlik görevlilerince etkisiz hale getirildikten sonra polis tarafından gözaltına alınmıştı. F.Y, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştı. Medimagazin


2016 yılında Çanakkale’yi de kapsayan Güney Marmara Bölgesi’nde yılın hekimi seçilen Çanakkale Devlet Hastanesi’nin sevilen doktorlarından Üroloji Hekimi Op. Dr. Yusuf İlker Çömez hastanede muayene sırasında bir hasta yakını tarafından bıçaklandı.

Edinilen bilgiye göre hastaneye muayene için gelen bir hastanın yakını bilinmeyen bir sebepten dolayı muayene sırasında Üroloji Uzmanı Op. Dr. Yusuf İlker Çömez’e bıçakla saldırdı. Olayda başından ve omzundan bıçakla yaralanan Op. Dr. Yusuf İlker Çömez’in omuz kısmında da kırık ve çıkık meydana geldi. Ameliyata alınan doktorun durumunun şuan için iyi olduğu öğrenildi.

GEÇTİĞİMİZ AY YILIN DOKTORU ÜNVANINI ALMIŞTI

Çanakkale Devlet Hastanesi’nde görev yapan Üroloji Uzmanı Op. Dr. Yusuf İlker Çömez, Balıkesir, Yalova, Bursa ve Çanakkale’yi kapsayan Güney Marmara Bölgesi’nde 2016 yılında “yılın hekimi” unvanını kazanmış ve ödülünü de geçtiğimiz ay içinde Bursa Merinospark Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle almıştı.

HASTANEDE ÖĞLEDEN SONRA ACİL DIŞINDA POLİKLİNİK HİZMETİ VERİLMEYECEK

Öte yandan Üroloji Hekimi Op. Dr. Yusuf İlker Çömez’e yapılan bıçaklı saldırının ardından hastane yönetimi 5 Mayıs 2016 Perşembe günü öğleden sonra yapılacak poliklinik hizmetlerini durdurdu. Hastanede Acil Servis dışında sağlık hizmeti verilmeyecek.

kaynak: http://www.canakkaletravel.com/haber/canakkalede-yilin-doktorunu-hasta-yakini-bicakladi.html

 

Yorum bırakın