Doktordan Özür İlanı!

Zonguldak Kilimli Çatalağzı Beldesi’nde 26 yaşındaki Cüneyt Uçar, yerel bir gazeteye verdiği tam sayfa ilanla Çatalağzı Aile Sağlı Merkezi’nde küfür ederek insana yakışmayacak davranış ve hakaretlerde bulunduğu için Dr. Haktan Alcan Güner’den özür diledi.

Termik santralde işçi Cüneyt Uçar, 23 Ağustos’ta belde merkezinde bulunan Çatalağzı Aile Sağlığı Merkezi’ne giderek böbreklerindeki rahatsızlık nedeniyle tedavi olmak istediğini söyledi. Dr. Haktan Alcan Güner, böbreğinde taş olduğunu ve hastaneye sevkini yapacağını söyledi. Hastaneye gitmek istemeyen Uçar, iddiaya göre kendisine rapor verilmesini istedi. Dr. Güner ise, OHAL kapsamında rapor veremeyeceğini ve hastanede tedavi olması gerektiğini ifade etti. Uçar, bunun üzerine Aile Sağlığı Merkezi’nde küfür ederek, Dr. Güner’e hakaret etmeye başladı. Hakaretlerine bir süre devam eden Uçar, ardından sağlık merkezinden ayrıldı.

doktordan-ozur-diledi

Dr. Güner’de polisi arayarak şikayetçi oldu. Gözaltına alınan uçar, ifadesinin alınması ardından serbest bırakıldı. Hakkında soruşturma açılan Uçar’ın annesi ise, Dr. Güner’in evine giderek oğlu adına özür dileyerek şikayetinden vazgeçmesini istedi. Dr. Güner, 2 çocuğu, eşi, ablası ve annesine baktığını öğrendiği Uçar’ın yerel bir gazeteye tam sayfa ‘Özür ilanı’ vermesi halinde şikayetinden vazgeçebileceğini söyledi. “ÖZÜR DİLERİM” BAŞLIĞIYLA İLAN VERDİ Cüneyt Uçar, yerel Pusula Gazetesi’ne tam sayfa ilan verdi. Uçar, gazetenin 10’uncu sayfasında, ‘Özür dileme’ başlığıyla yayınlanan ilanda, şöyle dedi: “23 Ağustos 2016 salı günü Çatalağzı Aile Sağlığı Merkezi’nde sergilediğim insana yakışmayacak davranışlardan, sarf ettiğim hakaret ve küfürler nedeniyle Dr. Haktan Alcan Güner başta olmak üzere, tüm Çatalağzı Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarından, kötü söz ve davranışlarıma şahit olan tüm hasta ve hasta yakınlarından, Kilimli İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinden özür diliyorum. Tekrarı olmayacağı konusunda namusum ve şerefim üzerine yemin ediyorum.” Dr. Güner de polis merkezine giderek şikayetini geri aldı.

 

Yorum bırakın