5. Avrasya Acil Tıp Kongresi

Davet

Değerli Meslektaşlarımız,

Ülkemizin ilk acil tıp uzmanlık derneği olan Türkiye Acil Tıp Derneği’nin, 10-13 Kasım 2016 tarihleri arasında Titanic Deluxe Otel ve Kongre Merkezi, Belek, Antalya’da gerçekleştireceği 5. Avrasya Acil Tıp Kongresi ve 12. Türkiye Acil Tıp Kongresi’ne sizleri davet etmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz.

Bu yılki kongremizin temasını “Zeytin Ağacı” olarak belirledik. Zeytin ağacı sadece Akdeniz bölgesinin bir sembolü olmakla kalmamış, masallarda, efsanelerde ve birçok kitapta yer alarak, “barışı ve hayatı” temsil ettiğine inanılmıştır. Hayatı korumak ise genelde hekimlik mesleğinin ve özelde acil tıp uzmanlığının ana uğraşısıdır. Tüm kongre boyunca bu uğraşı hem kongre bilimsel programında hem de diğer aktivitelerde vurgulanmaya çalışılacaktır.

5. Avrasya Acil Tıp Kongresi yine Uluslararası Acil Tıp Birliği (IFEM), Asya Acil Tıp Birliği (ASEM), Avrupa Acil Tıp Birliği (EuSEM) desteği, New York Eyalet Üniversitesi (SUNY) ve Singapur Acil Tıp Derneği (SEMS) işbirliği ile düzenlenecek olup, Avrupa, Ortadoğu, Asya ve Amerika Birleşik Devletleri’nden konusunda uzman çok sayıda acil tıp öğretim üyesi ve uzmanı konuşmacı ve katılımcı olarak kongremizde yer alacaklardır.

Kongre bilimsel programı kapsamında gerçekleştirilecek olan paraleli olmayan ana salon oturumları, uzman atışması, uzmanına danış temalı küçük salon sohbetleri ve pecha kucha tarzı sunumlarda güncel konularda kanıta dayalı tıbbi literatürün paylaşılmasını ve karşılıklı tartışmalarla klinik sorulara yanıtlar bulmanızı amaçlıyoruz. Kongre süresince daha fazla yer verdiğimiz serbest kürsü tarzında oturumlarda sizlerin katkı ve sorularıyla konuların enine boyuna tartışılacağı bu ortamın büyük bir ilgi ile takip edileceğini ümit ediyoruz.

Acil Tıp camiasının yıl boyunca yoğun geçen çalışma günlerinden sonra, doyurucu ve keyifli bir bilimsel programa ek olarak arkadaşlarımızla birlikte eğlenebileceğimiz sosyal aktivitelerle kongremizin daha da zevkli bir hale geleceği inancındayız.

Antalya’nın Kasım ayında bile güzel olan havasında, 5. Avrasya Acil Tıp Kongresi’nde siz değerli meslektaşlarımızla bilimi, hayatı ve barışı paylaşmak için sizleri zeytin ağacının altında toplanmaya davet ediyoruz

Saygılarımızla,

Hakan TOPAÇOĞLU
Kongre Genel Sekreteri
Yıldıray ÇETE
Kongre Başkanı
Erkan GÖKSU
Kongre Genel Sekreteri
Stephan RINNERT
Kongre Genel Sekreteri
Terry MULLIGAN
Kongre Genel Sekreter

 

www.tatd.org.tr

www.eacem2016.org

Bilimsel Program:

http://www.eacem2016.org/tr/program/

Yorum bırakın