Samsun’da Öldürülen Doktor Aynur Dağdemir mezarı başında anıldı

SAMSUN (AA) – Samsun’da çalıştığı hastanede bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden kadın hastalıkları uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir ölümünün birinci seneyi devriyesinde mesai̇ arkadaşları tarafından mezarı başında anıldı.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu ile hastane personeli, Dağdemir’in Samsun Asri Mezarlığı’ndaki mezarına giderek kabrine çiçek bırakıp dua etti.

Armutlu, burada yaptığı açıklamada, görevi başında katledilen Dağdemir’i unutmadıklarını, mesai arkadaşları olarak kalplerinde yaşattıklarını söyledi.

Acısını ilk günkü gibi yaşadıklarını dile getiren Armutlu, “Ablamızın bizlere emanetleri olan kızları Başak ve Tuğçe de aramızdalar. Onlar annelerini ne kadar özlüyorsa biz de ablamızı o kadar özlüyoruz. Onu daima kalbimizde yaşatıyoruz. Kendisinin çalıştığı koridordan geçtiğimizde duygulanıyoruz. Onun resmini gördüğümüzde hala taze olan anıları gözümüzün önüne geliyor. Mekanı cennet olsun.” dedi.


 

Olay 19 Kasım 2015 tarihinde Samsun’un İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. Özel Anadolu Hastanesi Çiftlik Şubesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aynur Dağdemir’in sekreteri olan Şeyda A.’nın yanına gelen eski eşi Yusuf D., konuşmak istedi. Şeyda A. ile Yusuf D. hastanenin 5’nci katındaki koridordo tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Dr. Aynur Dağdemir araya girmek istedi. Bu sırada Yusuf D. üzerinde bulunan bıçakla Dr. Dağdemir’i çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra 5’nci kattaki pencereden kendini attı.

Kalbinden bıçaklanarak ağır yaralanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Aynur Dağdemir, yapılan tüm müdahaye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yorum bırakın