Kadına Şiddete Karşı Etkinlik Düzenleyen Üsküdar Belediyesi’nin Kadın Çalışanından Hemşireye Şiddet!

Üsküdar Belediyesi 25 Kasım Cuma günü kadına yönelik şiddetin son bulması için önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN ve Üsküdar Kaymakamı Mustafa GÜLER’in katılımıyla gerçekleşen etkinliğe ilgi büyük oldu.

Bu etkinliğin düzenlenmesinden yalnızca 1 hafta sonra Üsküdar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde birim personeli olarak çalışan ‘asya gülbahar üzgül’ adlı kadın, Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan hemşireye küfürler, hakaretler, tehditler yağdırarak şiddet uyguladı. Sadece hemşireye değil olaya müdahale eden güvenlik görevlilerine de saldıran ve tehditler yağdıran asya gülbahar üzgül’ün sosyal medyaya düşen saldırı videosu büyük tepki topladı.

Televizyon haberlerinde de gündeme gelen konu ile ilgili saldırgan asya gülbahar üzgül’e büyük tepkiler geldi. Gelen tepkiler üzerine Üsküdar Belediyesi resmi twitter hesabından açıklama yaptı, bu çirkin davranışın asla kabul edilmeyeceğini ve ilgili birim personeli çalışan hakkında soruşturma başlatıldığını kamuoyu ile paylaştı.

Aldığımız bilgiye göre hemşire de bu saldırgan kadından şikayetçi oldu.

asya-gulbahar-uzgul-uskudar-belediyesi

İşte o saldırı videoları

 

 

 

 

 

Yorum bırakın